FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 1-1

CALCULE Avantaj CFR » Clujenii au prima şansă la titlu

Remiza cu Vaslui o avantajează pe CFR.
Remiza cu Vaslui o avantajează pe CFR.

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 12:31

Clujenii au ieşit cel mai bine după această etapă, păstrîndu-şi diferenţa de puncte de urmăritoare.

Granzii din Bucureşti făceau calcule înaintea etapei şi sperau ca liderul CFR să se împiedice la Vaslui pentru a se apropia în clasament. Aceasta s-a întîmplat, însă Steaua nu a reuşit să cîştige sîmbătă cu Pandurii, iar Dinamo şi Rapid s-au anulat reciproc în derby-ul din Giuleşti.

Acum, cu 10 etape înaintea finalului, CFR şi-a păstrat avantajul de 5 lungimi în faţa lui Dinamo şi joacă sîmbătă în Gruia cu Rapid.

O victorie cu giuleştenii ar conta enorm pentru clujeni, mai ales că pentru ei urmează un program mai lejer: cu Petrolul, Chiajna şi Ceahlăul.
În caz contrar, Dinamo ar putea profita pentru că roş-albii evoluează în următoarele meciuri cu aceleaşi trei promovate. Steaua are cel mai greu program: pe Ghencea cu Sportul, apoi deplasări la Galaţi şi pe Giuleşti, intercalate de un nou meci tare cu Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ewwe
ewwe  •  03 Aprilie 2012, 21:32

CFR VA CASTIGA CAMPIONATUL...ASTA E....macar daca ar face ceva in EUROPA ,tot ar fi ceva .....dar tare mi-e teama ca vor face ce a facut OTELUL........

stanciutraian
stanciutraian  •  03 Aprilie 2012, 20:11

Foarte bine.Provincia va castiga in urmatori 10 ani campionatul iar voi mitici ciuciu,scrieti in ziarele voastre de sport numai de steaua,ba in sus ba in sos ba mai laq stanga ba mai laq dreapta sau Gigi incolo si incoace.......sunteti iin stare sa scrieti de steaua si de becale pe ce parte stau pe colacu de la buda.HAI CFRE locu 1 si U locu 2 restu la anu si la multi ani

antiidiot
antiidiot  •  03 Aprilie 2012, 18:45

mare matematiciani sunteti acolo in miticesti vaaaaaaaaaiiiiiiiii

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close