FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO A fost doar rivalul roș-albaștrilor, dar vede FCSB campioană: „Nu văd a doua, nu mai zic de a treia!”. Fostul mare atacant atacă o problemă serioasă: „Criză de numărul 9”

A fost doar rivalul roș-albaștrilor, dar vede FCSB campioană: „Nu văd a doua, nu mai zic de a treia!”. Fostul mare atacant atacă o problemă serioasă: „Criză de numărul 9”
A fost doar rivalul roș-albaștrilor, dar vede FCSB campioană: „Nu văd a doua, nu mai zic de a treia!”. Fostul mare atacant atacă o problemă serioasă: „Criză de numărul 9”

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 16:12 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 17:51

Rodion Cămătaru, 65 de ani, fostul atacant legendar al Craiovei Maxima și al lui Dinamo, este de părere că doar FCSB se mai poate încurca în lupta pentru câștigarea campionatului. Cami a sesizat și el criza de atacanți pur-sânge din fotbalul intern și de la echipa națională.

Rodion Cămătaru, 65 de ani, urmărește de la distanță ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Ocazional, mai vine la meciurile de pe teren propriu ale Universității Craiova. Pe Dinamo nu a mai văzut-o la o partidă în Capitală... Nici nu mai ține minte de când!

Cum era să fie împușcat Rodion Cămătaru: „Am făcut o greșeală. Mi-au trecut gloanțele pe la ureche”. Ce face acum, la 65 de ani
INEDIT
Cum era să fie împușcat Rodion Cămătaru: „Am făcut o greșeală. Mi-au trecut gloanțele pe la ureche”. Ce face acum, la 65 de ani

S-a dedicat afacerilor și vieții de familie, în special nepoților, a renunțat și la funcția de observator LPF. Totuși, mai urmărește la televizor partidele din Liga 1. Tot la fel va face și la vară, a mărturisit că a pierdut startul când s-au lansat biletele pentru Euro 2024, în mediul online, și nici nu dorește să-și pună în funcțiune relațiile din fotbalul românesc.

Rodion Cămătaru: „Cine să mai aibă șanse? Doar FCSB se mai poate împiedica”

Vizavi de lupta la titlu din SuperLiga, Rodion Cămătaru vede o favorită certă.

"E foarte greu ca FCSB să mai piardă campionatul, deși, matematic, mai sunt șanse. S-au omogenizat jucătorii de la FCSB, în plus, nu văd o a doua contracandidată a FCSB. Nu mai zic de a treia. Cine să mai aibă șanse? Doar FCSB se mai poate împiedica, dar nu văd cum.

Va începe play-off-ul la 7-8-9 puncte, foarte mult de recuperat", a declarat Cami într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

9puncte separă în acest moment FCSB de locul secund din Liga 1, Rapid, înaintea etapei #26. FCSB este la 12 puncte de CFR Cluj și la 16 puncte de Craiova

Rodion Cămătaru despre atacant: „Numărul 9 e cel ce face diferența”

Cami a rămas "Eroul de pe Rasunda", după acel gol fabulos în cursa pentru Euro 1984, a participat la primul turneu continental cu România în Franța "84, a adunat 21 de goluri în 73 de prezențe la echipa națională.

Apreciază calificarea tricolorilor la Euro 2024, chiar a spus că este de părere că Edward Iordănescu trebuie să continue la conducerea echipei și din vară, în schimb, deplânge situația ofensivei.

"Mă uit la ceea ce am jucat eu, la atacanți. Nu prea mai sunt! E o criză de numărul 9 în România. Numărul 9 e cel ce face diferența, trebuie s-o bage în poartă. Nu de 2-3 ori pe sezon, ci să dea goluri multe. În alte perioadă, existau câțiva ce captau interesul echipei naționale, acum dacă avem unul, doi.

Alibec nu e număr 9, vine din spate. Pușcaș e un jucător bun, dar are probleme unde joacă", a comentat Rodion Cămătaru.

15 ani am avut pensie privată din Olanda, de la 35 la 50 de ani. Acum, mai am doar pensie din România, datorită vârstei. La Heerenven merg aproape în fiecare an, ultima oară am dat lovitura de începere cu PSV

Există un podcast, Radio Cămătaru. Și aici mă simt apreciat, îmi place și acum, la 65 de ani, acest detaliu. Sunt impresionat cum sunt primit și în Olanda după 30 de ani, chiar nu mi-a venit să cred. Faptul că ai făcut un lucru bun rămâne peste ani și în conștiința altor generații

Rodion Cămătaru

Citește și alte știri:

Pe urmele legendarilor Dumitrache, Cămătaru și Claudiu Niculescu! Decizia lui Astrit Selmani

VIDEO / EXCLUSIV Dinamo riscă să piardă jucători importanți: „Sunt contracte pe care în mod normal nu le-am fi semnat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
The.Silence.Of.The.Lambs
The.Silence.Of.The.Lambs  •  16 Februarie 2024, 18:22

Pe fcsb o salveaza arbitrajele ticalose pentru adversari, de fiecare data!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează