FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!

Jandarmii au descoperit camera secretă din Giulești
Jandarmii au descoperit camera secretă din Giulești

Articol de , - Publicat joi, 14 martie 2024 15:05 / Actualizat joi, 14 martie 2024 17:54

În timp ce la ieșirea de la audieri Adrian Olariu, șeful de securitate al clubului Rapid, dezmințea total varianta cu materiale pirotehnice introduse „pe blat” în stadion, jandarmeria a descoperit o cameră secretă în Giulești.

În ziua în care Daniel Niculae a aflat că are, la fel ca liderul ultrașilor Rapidului, statutul de suspect în dosarul penal instrumentat de DIICOT, jandarmii au descoperit o încăpere ascunsă la stadionul din Giulești.

Aceasta este mascată într-un perete. Acolo se presupune că ascundeau ultrașii Rapidului materialele pirotehnice pe care le foloseau la meciuri.

VIDEO. Jandarmii au descoperit camera secretă din Giulești

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • „A fost constituit un grup infracțional organizat în scopul folosirii materialelor pirotehnice”, au scris procurorii în dosar
  • Polițiștii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect!

Adrian Olariu, șeful de securitate de la Rapid, declarații surprinzătoare la ieșirea de la audieri

Adrian Olariu, șeful de securitate al clubului Rapid, a fost și el audiat azi, în scandalul provocat de ultrași și în care a fost adus la audieri și președintele Daniel Niculae.

Oficialul Rapidului a dat declarații la Institutul de Studii pentru Ordine Publică, acolo unde au fost și Daniel Niculae, Liviu Ungurean, liderul ultrașilor giuleșteni, și alți șefi de brigăzi din galerie.

La părăsirea sediului, acesta a făcut câteva declarații. A susținut vehement în fața jurnaliștilor: „Dezinformați dacă spuneți că am fost chemați pentru materiale pirotehnice aduse la stadion”. În ciuda comunicatului emis azi de Poliție!

„Mi s-a comunicat dosarul. Am fost chemat la fel ca și alții. Suntem puși la curent în legătură cu motivul pentru care am fost aduși aici. Nu avem ceva comentarii să facem pentru moment”, a spus Adrian Olariu.

Întrebat dacă: „E adevărat că s-au introdus materiale pirotehnice pe stadion?”, Adrian Olariu a răspuns surprinzător: „Vă înșelați! Vă înșelați! Vă înșelați cu întrebarea pe care o puneți. Vă înșelați! Nu acesta este subiectul. Aflați-l! Dezinformați dacă spuneți că am fost chemați pentru materiale priotehnice aduse la stadion. Nu pot să spun nimic. Sunt foarte mic eu. Sunt alții mai în temă”.

Și a continuat: „La ultimele două meciuri ale Rapidului nu ați văzut materiale pirotehnice. Sunteți în eroare. Jur! Întrebați la Jandarmerie și Poliție.”

Citește și:

Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”
RAPID
Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”
Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”
RAPID
Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
Karkaleki
Karkaleki  •  16 Martie 2024, 20:20
Postat de sifon_la_garda pe 14 Martie 2024, 17:46

Clonache voi sunteți obișnuiți ci golaneli!vrei să o pățești ca șeful tău gogose?

Tradu din rotareste in romaneste

FCRB_19_23
FCRB_19_23  •  15 Martie 2024, 14:06
Postat de Ardeleanu123 pe 15 Martie 2024, 00:20

Ca fiu de ceferist am tinut in totdeauna cu Rapid.dar un singur lucru nu inteleg,de ce conducatorii de galerie a Rapidului,au un asemenea arsenal de arme acasa?.pentru ce ? si inpotriva cui ?:Nu sunt bucurestean,sunt de origine ardelean si sunt plecat de 45 de ani din tara,iar cand mergeam cu tata la meciurile Rapidului,era un adevarat spectacol.Ma gandesc la parintii care merg cu copiii la meci,asa cum mergeam eu cu tatal meu,ce vad ei oare ?,fotbal sau.....

Pentru ca liderul galeriei este proprietar de firma de paza. Pistolul prezentat de politie este dotat cu gloante de cauciuc si se incadreaza la arme de autoparare si mentinerea ordinii, arme ce pot fi procurate si detinute cu acordul politiei. Totul este scos din context si amplificat, iar 99.9% din oameni cad in plasa. Trebuie verificat daca sediul social si punctul de lucru al firmei este imobilul in care domiciliaza Bocciu (lucru extrem de des intalnit in romania insa reprezinta nereguli de alta natura), si daca da, verificat modul in care armele erau depozitate si asigurate.

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  15 Martie 2024, 11:49

iar e luat fotbalul cu gainariile . blaturile, pariurile, spalatul banilor si recuperarea prejudiciilor e lasata de-o parte de domnii care ajung la pensii speciale sa nu faca si sa nu spuna nimic ! rusinica...

Vezi toate comentariile (86)
Comentează