FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Când anunță Gică Hagi destinația lui Ianis Hagi: „E meritul lui că se vorbește atât despre el”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 22:33

Gică Hagi a vorbit despre ofertele pe care le-a primit Ianis Hagi după Campionatul European de tineret. „Regele” nu a exclus varianta Barcelona sau a unei alte echipe de calibru.

„Despre interesul Barcelonei pentru Ianis... E bine că se vorbește atât de mult despre Ianis. E meritul lui. A muncit pentru acest lucru. A făcut-o foarte bine.

Pentru mine sunt discuţii, sunt vorbe, eu sunt un tip mai pragmatic. Interes poate să aibă oricine, orice club din lume. El e un jucător dorit şi vedem ce se va întâmpla. Important e să găsim soluţia cea mai bună pentru el şi viitorul lui. E monitorizat serios de cluburile mari, de cluburile foarte mari. Dacă el v-a spus că e pregătit pentru orice...”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Decizia în 5 zile

„El trebuie să meargă să joace. Încă nu s-a luat o decizie. Suntem în perioada în care evaluăm. Urmează decizia. Până atunci, evaluăm ofertele și i le expunem. Acum e liniştit, urmează să plece în vacanţă şi în 4-5 zile trebuie să luăm o decizie.

El trebuie să joace, să continue pe acelaşi drum, să progreseze, are nevoie de o echipă mare. Eu mă văd cum am fost la Sportul Studenţesc, perioada în care am plecat la o echipă mare, la o echipă europeană, care juca în Europa şi el are nevoie de o echipă puternică ca să devină mai bun. Doar colegii te fac mai bun, nivelul la care te duci şi el trebuie să facă lucrul ăsta”, a adăugat „Regele”.

„Normal că suma de transfer e importantă. Cota lui e mai mare acum. Nu e un lucru decisiv suma de transfer însă. Jucătorul trebuie să îmi zică dacă el e mulţumit de club, de echipă, salariu şi toate astea”
Gică Hagi

Citește ȘI:

COLOSAL! Gică Popescu, primele dezvăluiri concrete despre transferul lui Ianis Hagi: „Avem ofertă peste 10 milioane de euro, salariul e uriaș!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
10154240479899321
Marius Gherghina  •  02 Iulie 2019, 09:07

Pentru toti cei care.... . Domnilor sunt doar comparatii intre Ianis si tatal lui, care este problema, zoceti voi care din cei U21 da gol cu stangul sau dreptul, ba nu, trage constant intr-un meci si cu stangul sau dreptul, ba nu, bate lovituri libere cu stangul sau dreptul dupa cum pofteste sau care din cei 10000 care ziceti voi OK asta este clar ca nu au sansa lui Ianis dar daca ar avea aceasta sansa oare ar face ceva cu EA, si toata lumea vorbeste ca nu se ridica la nivelul regelui, si, din ce am vazut Ianis este peste MAN, COMAN, CICÂLDAU si HAGI ce facea la 20 de ani juca la Sportul si abia la 25 de ani ajungea la REAL MADRID asa ca ciocuț mic si joc de glezne. PS: Beti apa, face bine pe caldura asta.

706409849468094
Radu Vernescu  •  02 Iulie 2019, 07:52

*** mi-a venit scarba de tine...nu o sa joace ala micu la nici o echipa importanta.....o sa vezi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Iulie 2019, 06:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează