FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

COLOSAL! Gică Popescu, primele dezvăluiri concrete despre transferul lui Ianis Hagi: „Avem ofertă peste 10 milioane de euro, salariul e uriaș!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 19:34

Gică Popescu a confirmat interesul unor nume mari pentru Ianis Hagi (21 de ani). „Baciul” anunță că destinația „decarului” naționalei de tineret va fi cunoscută cel mai probabil la finalul săptămânii.

„Sunt multe oferte scrise. Altfel, telefonul sună non-stop. Încercăm să știm sigur la finalul săptămânii unde va merge. Ținem foarte mult ca el să decidă. Are contracte senzaționale din punct de vedere financiar, dar mă bucur că le-a dat la o parte. Are o atitudine senzațională, pentru el contează partea sportivă.

Sigur, clubul are nevoie de bani, dar sunt mai importante viitorul lui Ianis și șansele pe care le are de a progresa. Salariul pe care l-ar putea primi, din ofertele pe care le are, e mult mai mare de un milion de euro pe sezon. Avem ofertă peste 10 milioane! Mai multe, nu doar una”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

6.000.000 €este cota lui Ianis Hagi conform transfermarkt.de

Gică Popescu: „PE IANIS HAGI ÎL vor echipe de toate nivelurile”

„Trebuie un club care să îi ofere șansa să joace meci de meci. Un proiect în care să își găsească locul, iar antrenorul să îl dorească. L-am pus pe Ianis să vorbească cu echipa tehnică după oferte, să primească niște confirmări. Apoi ne-am uitat și peste cifrele contractului.

Eu v-am spus și acum câteva zile: când se va termina perioada o să vă spun numele echipelor. Nu am acordul lor. Sunt echipe de toate nivelurile și din toate părțile. Pe noi pe bucură asta”, a adăugat „Baciul”.

„Ne gândim la trei echipe în acest moment. Acum negociem cu ele. Încerc să îl țin pe Gică Hagi departe, nu e un foarte bun negociator. E un antrenor foarte bun, dar el spune «da» imediat. Eu încerc să îi spun să așteptăm, să nu ne aruncăm”

„Am accepta o variantă ca Ianis să fie cumpărat de o echipă mare, de grad zero, și apoi să fie împrumutat la o echipă bună, de nivelul PSV, Sevilla, Lyon, astfel de echipe”

Gică Popescu

VEZI ȘI:

Audiențele TVR de la EURO 2019 » Franța U21 - România U21 a rupt toate barierele: peste 2,5 milioane de telespectatori

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
polistul68
polistul68  •  02 Iulie 2019, 15:53

Nu il poti acuza, atata timp cat nu i face rau lui Ianis. Sa cauti un club unde sa i pui clauza de titularizare... Spune totul despre cum gandesc acesti oameni. Laude excesive, fumigene de toata rusinea... Dar singuri recunosc ca Ianis nu se poate impune ca titular, si atunci, pt a ne arata meretia... Punem claiza. Ianis trebuie educat ca titularizarea se castiga, nu se impune. E ca si respectul, care, incet incet, Hagi si Popescu il pierd. Si e mare pacat.

131624217670160
Geani Muraru  •  02 Iulie 2019, 14:30

Mars de aici puscariasule cu miciunile. O sa moara la Viitorul

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 10:33
Postat de marcelclujnapoca pe 02 Iulie 2019, 10:32

IL ia Barca si il da in Spania pe la Bilbao sau ceva catalani 1-2 ani sa joace in primul 11 !

Va face senzatie si in iarna il ia la prima echipa !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează