FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Când debutează Ongenda la Rapid și o veste oficială importantă pentru echipa lui Mutu: „Revine pe bancă”

Jayson Papeau, dreapta, foto: Imago
Jayson Papeau, dreapta, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2023 22:15 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 22:26

Daniel Niculae, președintele Rapidului, anunță că Jayson Papeau (26 de ani) poate fi pe banca de rezerve sâmbătă, cu Chindia, și că Ongenda (27) va debuta în play-off pentru giuleșteni. 

Faultat dur de Antoni Ivanov de la Botoșani, Jayson Papeau, care a ajuns unul dintre jucătorii favoriți ai tribunelor din Giulești, n-a mai jucat din octombrie 2022. Ongenda, ultimul transfer din mercato pentru echipa lui Adrian Mutu, încearcă să intre în tonus fizic. 

„Ongenda va juca când se pune la punct cu pregătirea fizică. Într-o săptămână, zece zile, va da jos cele 2 kilograme cu care a venit și ușor-ușor va câștiga și în potența fizică. Eu zic că în două, trei săptămâni putem să ne bazăm pe Hervin. Papeau este foarte bine, se antrenează, sperăm ca sâmbătă să-l putem avea pe banca de rezerve”, a declarat Daniel Niculae pentru Fanatik

De la venirea în Giulești, Jayson Papeau a bifat 12 meciuri în campionat pentru giuleșteni. A impresionat la capitolul artistic, dar nu a înscris vreun gol și nici nu a oferit vreo pasă decisivă. Singura sa reușită a venit în play-off-ul Cupei României, în duelul cu CS Afumați (3-0), o formație din Liga 3.

Cum a uimit Ongenda conducerea Rapidului: „Contrar așteptărilor”

„Contrar așteptărilor, chiar nu are foarte multe kg în plus. Un jucător care revine după o perioadă de vacanță, vine cu câteva sute de grame, chiar un kilogram sau un kilogram și jumătate. Sau unii chiar sub. Depinde de la individ la individ”, a spus Daniel Niculae, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„El este un jucător de profil ofensiv, un jucător pe care l-am luat să ne ajute. Avem nevoie de imaginație, de jucători tehnici, de creație. E un jucător care sunt ferm convins că ne va ajuta foarte, foarte mult, va fi pe placul suporterilor din Giulești. Abia aștept meciul în care să-i văd pe Ioniță, Ongenda și Papeau în același timp pe teren, pentru că va fi o încântare”, a mai spus Daniel Niculae, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri despre Rapid: 

Gluma lui Rică Răducanu după egalul de la Mioveni: „Carnat cred că a vrut să câștige Rapidul, dar numai Rapidul nu a vrut”

Viorel Moldovan nu l-a menajat pe Dugandzic: „Nu-mi place maniera asta! Mă agasează mult acești jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
BineleInvinge
BineleInvinge  •  22 Februarie 2023, 20:16

Corectie: Jayson Papeau a marcat in meciul tur impotriva echipei din Mioveni, golul fiind anulat pe nedrept.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close