FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 0-0

Viorel Moldovan nu l-a menajat pe Dugandzic: „Nu-mi place maniera asta! Mă agasează mult acești jucători”

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 09:51 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 10:34

Viorel Moldovan l-a criticat pe atacantul Marko Dugandzic, după CS Mioveni – Rapid 0-0.

Fostul internațional s-a declarat nemulțumit de maniera în care Dugandzic a bătut penalty-urile și explică de ce crede că aceasta nu este un specialist al executării loviturilor de departajare.

România și Olanda, cea mai tare luptă la titlu din toată Europa! » Liga 1 și Eredivise au cele mai strânse cote pentru câștigătoarea campionatului
FCSB - CSU CRAIOVA
România și Olanda, cea mai tare luptă la titlu din toată Europa! » Liga 1 și Eredivise au cele mai strânse cote pentru câștigătoarea campionatului

Viorel Moldovan, deranjat de Marko Dugandzic după CS Mioveni - Rapid

„Mă agasează mult aceşti jucători care se duc spre minge și sar în faţa ei. Nu-mi place maniera de a bate aşa. 

Greab, la al doilea penalty executat de Dugandzic, a rămas pe loc. Iar Dugandzic s-a blocat acolo pentru că portarul n-a plecat. «Ăăăă, ce fac? Îmi tremură piciorul». 

Bate, mă, OK! Mie, ca antrenor, nu-mi convine când un jucător bate aşa. Dar nu cred că de asta l-a schimbat Mutu. 

Dugandzic nu e un specialist penalty-urilor. Are un stâng bun, dar trebuie să te duci decis şi baţi tare, responsabil. Dacă apără portarul, asta e. Dar măcar nu-ţi baţi joc de echipă”, a spus Viorel Moldovan la OrangeSport.

Prima dată a bătut bine, în stilul lui. La al doilea penalty a intervenit altceva. Portarul deja a văzut cum bate. Probabil în mintea lui Marko au fost prea multe gânduri și nu și-a găsit liniștea. Sper ca asta să-l facă mai puternic. E ușor să critici, e ușor să spui că nu e greu să bați când se repetă, Vorbește doar cine nu execută 

– Adrian Mutu, antrenor Rapid

FOTO. Cele mai tari imagini din CS Mioveni – Rapid

+10 FOTO

VIDEO Suporterii Rapidului l-au iertat pe Marko Dugandzic pentru ratarea penalty-ului

Citește și: 

A ratat penalty-ul de 3 puncte și a fost dus de Mutu în fața galeriei » Ce s-a întâmplat după Mioveni - Rapid 0-0

Niculae a luat foc când reporterul GSP i-a arătat faza controversată din meciul cu Mioveni: „De asta nu am câștigat azi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
therealreddog33
therealreddog33  •  20 Februarie 2023, 16:59
Postat de ED_BAD pe 20 Februarie 2023, 13:18

"Mai râdem și noi cu ei, ar fi păcat sa ne ia spectacolul." ???!!! Poate ai ras tu, ca nu te interesa sau chiar iti doreai sa rateze.. Eu mai aveam putin si plangeam.... Asa ca, sa ii naiba de pasi si de opriri si de impleticeli! :)))

Nu, nu îmi doream sa rateze, nu am nimic cu Rapidul, e o rivalitate frumoasă intre noi, il aveti si pe Mutu antrenor :). Dar sunt cascadorii râsului când bat asa, a început Lewandowski, de atunci vor sa îl copieze toți. Ce frumos bătea Lupu penaltiuri pe vremuri, alea execuții de fotbalist. Poate se uita și pseudo-fotbalistii de acum pe YouTube, sa învețe ceva.

ED_BAD
ED_BAD  •  20 Februarie 2023, 13:18
Postat de therealreddog33 pe 18 Februarie 2023, 12:50

Nu trebuie interzisa, ca se fac singuri de râs când trag așa. Mai râdem și noi cu ei, ar fi păcat sa ne ia spectacolul. Altfel și tu și Moldogol aveți perfecta dreptate: in loc sa se concentreze pe șut și plasarea mingii cât mai bine, se concentrează pe pași. La fotbal e printre primele lucruri care le inveti: uita-te la joc, la adversari, la coechipieri, nu te uita la minge și la picioarele tale, ca tot acolo sunt, unde erau si inainte:)))

"Mai râdem și noi cu ei, ar fi păcat sa ne ia spectacolul." ???!!! Poate ai ras tu, ca nu te interesa sau chiar iti doreai sa rateze.. Eu mai aveam putin si plangeam.... Asa ca, sa ii naiba de pasi si de opriri si de impleticeli! :)))

gicapuia
gicapuia  •  18 Februarie 2023, 20:46

Auzi ce zice Mutu : Prima dată a bătut bine, în stilul lui. La al doilea penalty a intervenit altceva. Portarul deja a văzut cum bate. Probabil în mintea lui Marko au fost prea multe gânduri și nu și-a găsit liniștea. Sper ca asta să-l facă mai puternic. E ușor să critici, e ușor să spui că nu e greu să bați când se repetă, Vorbește doar cine nu execută . Cum asa !Pai aia e bataie de joc . E forbalist nu e contabil. De aia ia o caruta de bani . SA DEA GOL ! Asta e meseria lui . Figuri de astea sa faca la el in sufragerie cind ii bate la poarta nevestisii. Ca atunci e gratis si distractiv. La stadion e la servici. Ce ar fi daca un chirurg te deschide la operatie si nu-ti taie apendicele desi a incercat, ca a i-a venti lui sa incerce sa tina bisturiul intre barbie si capul pieptului . Si n-a mers. Lasa-l asa ! Asta e . Nu a a mers.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează