FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 0-0

VIDEO A ratat penalty-ul de 3 puncte și a fost dus de Mutu în fața galeriei » Ce s-a întâmplat după Mioveni - Rapid 0-0

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Marko Dugandzic a ratat penalty-ul din minutul 86, la repetare, dar a fost iertat de galeria giuleștenilor. +14   FOTO
CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Marko Dugandzic a ratat penalty-ul din minutul 86, la repetare, dar a fost iertat de galeria giuleștenilor.

Articol de , - Publicat vineri, 17 februarie 2023 22:41 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 22:51

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Marko Dugandzic (28 de ani) a ratat penalty-ul din minutul 86, la repetare, dar a fost iertat de galeria giuleștenilor.

Momentul crucial al meciului de la Mioveni a avut loc în minutul 84. Rapid a obținut o lovitură de la 11 metri, pentru un henț în careu, ratat de Feșnic și semnalat de VAR. Duganzic a transformat cu eleganță în prima fază, dar „centralul” a dictat repetarea execuției. Mai mulți jucători, din ambele tabere, pătrunseseră în suprafața de pedeapsă.

VIDEO. Marko Dugandzic, dus de Mutu în fața galeriei după remiza cu Mioveni 

Golgeterul oaspeților a tras peste poartă și a fost imediat înlocuit de Mutu. Vizibil afectat, Marko a stat în spatele grupului în momentul în care giuleștenii au mers să salute galeria.

 „Briliantul” l-a luat părintește de mână și l-a adus în fața fanilor. Reacția lor a fost una superbă. Au scandat „Marko, Marko, Marko!”, pe ritmul făcut celebru de fanii lui Messi. 

Adrian Mutu îi ia apărarea lui Dugandzic

„Lui Dugandzic nu avem ce să îi reproșăm, golurile lui ne-au adus aici, să ne îndeplinim obiectivul. Știam că e afectat de moment, de asta l-am și schimbat. Am zis să vin cu Luckassen, cu mentalitate proaspătă, cu forță de a marca. 

Cum am spus, suporterii au fost aproape de el. Suporterii i-au strigat numele la final. Evident, au fost și critici. Avem cu toții dorința asta nebună de a câștiga meciurile, dar și criticile sunt bune. Trebuie să mergem înainte și să devenim mai bun”, a precizat Adrian Mutu la Orange Sport. 

VIDEO. Marko Dugandzic, dus de Adrian Mutu în fața galeriei Rapidului

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Sabău, deznădăjduit după finalul dramatic din Chindia - U Cluj: „Așa se întâmplă mereu la noi”

Iosif Rotariu se întoarce în fotbal » Clubul la care va activa + ce foști internaționali l-au convins să accepte oferta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
rav410wrc
rav410wrc  •  18 Februarie 2023, 10:48

NU a ratat nimik ... A marcat din primul penalty, ceea ce ar fi trebuit sa ramana un gol valabil si de bun simt, dupa un meci, in care una dintre combatante a cautat sa joace fotbal, iar cealalta a facut un anti-fotbal ordinar :((( Pacat ca la noi in mamaLiga se da credit pacalirii fotbalului si se anuleaza un gol perfect valabil, echipei care chiar l-a meritat, de data aceasta !!

username_2
username_2  •  18 Februarie 2023, 10:07

iar a primit dl Șucu pinalti?...la mai multe

ggbkli
ggbkli  •  18 Februarie 2023, 10:07

A fost cu siguranta skuipat...Restul e can-can.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează