FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Când joacă Dinamo restanțele » Program infernal: 4 meciuri în 10 zile!

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 15:22 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 15:39

LPF a anunțat când va juca Dinamo, locul 7 din play-out, cele două meciuri restante, amânate după ce magazinerul clubului a fost depistat cu COVID-19.

Dinamo, aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, are două meciuri mai puțin decât rivalele sale, și le va recupera în decurs de 7 zile. Echipa lui Adrian Mihalcea va juca joi, 16 iulie, pe teren propriu, contra Chindiei (etapa 3), iar pe 23 iulie va juca împotriva lui Hermannstadt (etapa 4), în deplasare.

Pe 19 iulie însă, Dinamo va juca în etapa 10-a din play-out, pe terenul Chindiei, iar imediat după meciul cu Hermannstadt va întâlni din nou echipa din Sibiu, în etapa 11, cel mai probabil pe 26 sau 27 iulie.

Ambele meciuri restante vor începe la ora 20:00. Cele două jocuri sunt capitale pentru Dinamo, care va înfrunta două rivale în lupta pentru menținerea în Liga 1. Dinamo este pe 7, cu 20 de puncte, cu 3 peste Chindia, locul 8, și cu 4 mai puțin decât Hermannstadt, locul 4. 

Clasament play-out Liga 1:

VIDEO Florin Prunea, dezamăgit de prestația lui Dinamo: „M-am săturat”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cu cine semnează Negoiță? Viitorul lui Dinamo se poate decide în următoarele 24 de ore

EXCLUSIV Episod straniu la Dinamo! Ce i-a transmis Bălănescu lui Mihalcea înaintea derby-ului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează