FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Cu cine semnează Negoiță? Viitorul lui Dinamo se poate decide în următoarele 24 de ore

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo +27   FOTO
Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 11:15 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 12:13

După eliminarea din Cupa României, 0-3 și 0-1 cu FCSB, azi ar putea fi o zi importantă în istoria lui Dinamo. 

Fanii-acționari din board-ul DDB speră să primească un răspuns pozitiv din partea lui Ionuț Negoiță cu privirea la semnarea memorandumului, care ar reprezenta un pas mare în tentativa ca suporterii să preia Dinamo de la actualul patron. Apoi, s-ar face un audit financiar final, iar în termen de 30 de zile DDB ar prelua clubul.

Se așteaptă astăzi un răspuns din partea lui Negoiță, care nu s-a mai grăbit în ultima perioadă în relația cu fanii-acționari, așteptând banii, care întârzie, de la spaniolii lui Juan Melero și Pablo Cortacero

Am pus pe hârtie un memorandum de înțelegere pe care i l-am înaintat domnului Negoiță. Acum trebuie să îl semnăm. Acesta cuprinde clauzele și pașii, am putea spune că punem un picior în club cu acest memorandum. Noi vom declanșa pe marginea lui un audit final care să ducă la achiziționarea clubului de către suporteri. Din momentul în care îl semnăm, în 30 de zile putem deveni proprietari ai clubului. Odată cu semnarea acestuia, lucrurile vor fi mult mai clare 
Andrei Gerea, membru al programului socios „DDB”

Totodată, Negoiță are pe cap și dosarul bancrutei frauduloase. În memorandum este prevăzut și faptul că el și-ar asuma consocențile negative ale pierderii acestui proces. Tot acolo se va stipula și eșalonarea plăților către firmele lui, care acum se apropie de un milion de euro, mai exact 850.000 de euro. 

În privința negocierilor cu partea spaniolă se ajunsese la înțelegerea ca această sumă să se achite doar după pronunțarea unei sentințe definitive în acest caz. Este o asumare din partea lui Negoiță și o garanție pentru Cortacero et Co. 

Doar că ibericii uită sau trag de timp să mai trimită și restul de bani, după ce-au plătit cu 18 zile întârziere suma de 100.000 de euro din jumătatea de milion promisă.

Vineri, zi importantă pentru Dinamo 

Și vineri va fi o zi plină la Dinamo. Mâine sunt așteptați să ajungă în București reprezentații grupului de spanioli care vor avea cu Negoiță discuția finală pentru a cumpăra clubul

Tot vineri, Dinamo așteaptă un răspuns de la fundașul Gabi Tamaș (36 de ani). Acesta s-a întâlnit cu șefii lui Dinamo și a rămas ca vineri să dea un răspuns ofertei primite de la „câini”. El mai este dorit și de Craiova, iar revenirea în „Ștefan cel Mare” este legată de proiectul ibericilor, el fiind doriți de aceștia la Dinamo. 

VIDEO. Florin Prunea, dezamăgit de prestația lui Dinamo: „M-am săturat!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

5 concluzii după Derby-ul din Cupă: când umilința atinge cote maxime + doză de înjurături „ca să fie derby românesc și fără fani”

EXCLUSIV Ironii după FCSB - Dinamo: „Portarul lor putea să aibă și 12 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  09 Iulie 2020, 22:56

Mai e de jucat

753720451412471
Andrei Ionescu  •  09 Iulie 2020, 16:48

DINAMO,90% IN LIGA A DOUA! Negoita a reușit să ingroape DINAMO. Demolarea clubului are si alti autori unul e Badea. POATE un procuror de la DNA să cerceteze cum s-a tăiat in felii clubul. Eu cred că e ceva putred. ACUM DINAMO E 90% IN LIGA A DOUA!

popescu222
popescu222  •  09 Iulie 2020, 15:18

Cred ca am inventat calatoria in timp! Pentru inceput am reusit sa ma intorc in timp cam o luna, cand gsp scria ca viitorul lui Dinamo, vanzarea adica, se decide in urmatoarele 24h.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează