FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA NAȚIUNILOR

EXCLUSIV Surpriză la națională » Cine a fost singurul om din exterior primit de Iordănescu în cantonament

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2022 09:02 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 12:12

Fostul selecționer Anghel Iordănescu a fost în vizită în cantonamentul „tricolorilor” de la Mogoșoaia, asistând la antrenamentul de marți, după care a avut o discuție cu Edi Iordănescu.

  • Ambele meciuri cu Muntenegru ale României, 4 iunie în deplasare și 14 iunie acasă, vor fi televizate de Prima TV începând cu 21:45 

Când a fost numit la cârma reprezentativei, Edward Iordănescu își amintea că „am de plătit o poliță tatălui meu. Mi-am adus aminte de un moment din '94, din America. Atunci m-a ținut vreo 45-50 de minute în fața hotelului în care echipa națională era cazată, ca să nu-i stric programul. 

La momentul respectiv am luat-o personal, dar eu îl aștept cu drag la echipa națională. Toți antrenorii care pot ajuta sunt bineveniți, dar să se încadreze în program”,

Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”
MUNTENEGRU - ROMÂNIA
Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”

Anghel Iordănescu, singurul outsider în cantonamentul României

Iar fostul selecționer nu s-a lăsat mult așteptat. A ținut să-i fie aproape fiului său înaintea unui debut de foc într-o competiție oficială de care depinde viitorul său la națională. Marți, Anghel Iordănescu și-a făcut apariția la Mogoșoaia, în timpul antrenamentului condus de fiul său. 

A asistat la restul ședinței de pregătire, după care, potrivit surselor Gazetei Sporturilor, a avut o discuție ceva mai lungă cu Edward Iordănescu. 

A fost singurul personaj din exterior care a intrat în cantonamentul jucătorilor, altfel foarte bine păzit, după cele petrecute la precedenta acțiune, când mulți dintre jucători s-au confruntat cu viroze, răceli și Covid. 

Până și președintele Răzvan Burleanu și directorul tehnic Mihai Stoichiță i-au văzut pe „tricolori” doar cu ocazia partidei amicale cu Voluntari II, de pe stadionul Giulești, care a avut loc luni.

Nu este ușor să joci 4 meciuri în 11 zile cu echipe precum Bosnia, Muntenegru și Finlanda, care au spirit de luptă, cu niște jucători ca ai noștri, care încearcă să rezolve totul cu mingicăreala. Sunt câțiva care, dacă se ajunge la contact unu la unu, încearcă să rezolve prin tehnică.

Sunt multe probleme la națională. Cea mai mare este tonusul psihic. Mulți jucători trec printr-o perioadă delicată, precum cei de la FCSB, de la Craiova. Au moralul unor jucători care nu și-au îndeplinit obiectivul. E greu pentru un antrenor să-i aducă la un tonus ridicat.

- Anghel Iordănescu, fost selecționer

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România, ora 21:45, Podgorica (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România (ora 21:45, Antena 1)
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina (ora 21:45, Prima TV)

VIDEO Mihai Stoichiță, optimist înaintea meciului cu Muntenegru: „Până acum nu am avut probleme”

Citește și

Novak Martinovici, înaintea debutului în Liga Națiunilor: „România are mai multă calitate decât Muntenegru”

Cum arată stadionul unde va juca România: Imagini din dronă surprinse de echipa GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  03 Iunie 2022, 16:01

Asta pe langa frizerul "frizerilor"de la Nationala Romaniei ?! ;))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează