FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Captivi in alta lume

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2007 00:00

Dinamovistii au privit stupefiati evenimentul Love Parade din Salzburg, de simbata dupa-amiaza. Despre fotbalisti se spune ca sint nonconformisti si ca traiesc rupti de realitate, rasfatati. Ei bine, in ziua lor libera din cantonamentul austriac, dinamovistii au vizitat Salzburg si s-au trezit in mijlocul unei sarbatori a homosexualilor si lesbienelor.

Aceasta i-a tulburat prin muzica, prin lipsa de prejudecati a celor implicati si a trecatorilor. A fost o experienta socanta.

Salzburg sub asediu
Summer Love Parade a invadat fara somatie stradutele linistitului oras. Camioane intesate de tineri sau batrini, fete sau baieti, de toate orientarile, coafuri care de care mai bizare, miros de alcool si nu numai, costumatii ciudate si multa, multa muzica house ce spargea difuzoarele. "Parca sintem la circ!", s-a amuzat Chiacu atunci cind dansatorii s-au revarsat pe bulevardul principal.

Ingeri si fiinte mitice
Fotbalistii au vazut cum apar ca din pamint baieti cu aripi de inger sau replici dupa demoni din "Piratii din Caraibe". Fiinte mitice se intersectau cu burtosi care puteau a bere. Fete cu sini frumosi dansau alaturi de tipi musculosi.

S-au lipit de vitrine

La inceput, ros-albii erau tematori. S-au lipit, cu timiditate, de vitrinele magazinelor. N-au scapat! Citiva tipi si tipe, cu vestimentatii stranii, dar nonviolenti, i-au invitat pe jucatori in camioane! Baietii au refuzat. "Sint pastilati! Nu sint doar bauti", a comentat Danciulescu. si era foarte aproape de adevar, tinind cont ca pusti cu priviri pierdute si injectate au cazut fie peste Radu si Zicu, fie pe iarba, luati apoi cu ambulanta, fie de-abia se mai tineau pe picioare. Niculescu se crucea.

Curatenia de dupa

Zicu a filmat, serios, citeva imagini de la aceasta manifestare. A dat si autografe unui adolescent, care stringea, cu sirguinta, iscaliturile fotbalistilor. "Eu nu inteleg nici muzica, nici evenimentul. Sint baiat linistit, am o alta parere despre viata", a marturisit Ianis. Jucatorii au fost impresionati: la citeva zeci de secunde dupa ce iuresul de culori, sunete si oameni a trecut, organizatorii au strins mizeria si au spalat strazile. De parca nu se intimplase nimic! Ieri, dinamovistii erau inca sub influenta celor vazute. "Parca a fost un vis. Doamne, Doamne, cite sint pe pamintul asta!", isi spuneau elevii lui Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează