FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Caracterizarea completă a lui Andrei Vlad: "E emotiv cum era Stanciu" + Sfatul lui Niță

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 11:34

Anamaria Prodan, impresarul portarului Andrei Vlad, i-a făcut caracterizarea goalkeeperului de la FCSB și-l aseamănă pe acesta cu Nicușor Stanciu din punct de vedere emoțional.

" Andrei Vlad e puțin emotiv exact cum era Stanciu pe vremuri. Toate criticile l-au afectat. Mai ales că cu o săptămână înainte de meci s-a aflat că el va apăra și nimeni nu avea încredere în el. Eu le dau jucătorilor mesaje după fiecare joc, îi critic, mă cert cu ei.

El e un «Messi al portarilor», dar are nevoie de meciuri în picioare. Eu cred că Vlad va juca mai mult. Depinde ce se vrea. Dacă vrei să-l vinzi, trebuie să-l joci în perioada asta. Eu i-am spus lui Vlad că dacă nu se concentrează nu-i mai dă nimeni nicio șansă", a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

"Vlad e un portar tânăr, cu valoare, nu trebuie să-l judecăm. Cred că un portar în momentele grele se călește. L-aș sfătui să fie puternic și să-și vadă de treabă. Nu trebuie să se mai uite la televizor și să citească presa" Florin Niță

Andrei Vlad a comis o gafă uriașă la returul din play-off-ul Europa League cu Rapid Viena, când a respins în față o minge care ieșea în afara terenului și austriecii au marcat golul care i-a calificat în grupe, scor 3-4 la general.

Citește și: I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare din partea altei echipe, dar n-a vrut să plece de la FCSB! Banii nu l-au putut convinge, dar Anamaria Prodan a reușit!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ucv1948
ucv1948  •  04 Septembrie 2018, 15:26

Tot ce a luat fcsb de la U Craiova in ultima vreme au fost numai petarde ... Fratii Costea , micul Balaci ( il mai tineti minte ? ) , portarul asta Vlad , Zlatinski ... S-o tineti tot asa :)))))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Septembrie 2018, 13:48
Postat de pavel_dumitrescu pe 04 Septembrie 2018, 13:00

Vlad bea prea multă cafea sau Red Bull, stimabililor. Este foarte surescitat. Răcnește la toată lumea chiar din startul meciului, de zici că îi invadează satul tătarii de după deal..!

:)))))))

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  04 Septembrie 2018, 13:00

Vlad bea prea multă cafea sau Red Bull, stimabililor. Este foarte surescitat. Răcnește la toată lumea chiar din startul meciului, de zici că îi invadează satul tătarii de după deal..!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează