FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare din partea altei echipe, dar n-a vrut să plece de la FCSB! Banii nu l-au putut convinge, dar Anamaria Prodan a reușit!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 11:33

Florin Niță (31 de ani) a fost transferat la începutul acestui an de la FCSB la Sparta Praga în schimbul a două milioane de euro, însă impresarul său Anamaria Prodan a avut dificultăți mari în a-l convinge pe portar să accepte oferta cehilor.

Impresarul susține că Niță nu-și dorea să plece de la Steaua în Cehia, deși la Sparta urma să câștige în trei ani 1.800.000 de euro, în timp ce la FCSB avea doar 180.000 de euro anual.

"Niță nu voia să plece de la Steaua, deși ar fi primit un salariu uriaș la Sparta. Am așteptat 3 săptămâni la transferul lui pentru că nu-l puteam convinge să accepte oferta. Gigi mi-a spus că nu-l poate da vreodată afară de la Steaua dacă el nu vrea să plece.

Abia l-am convins prin rudele lui, prin prietenii săi să accepte oferta și să plece.  Când Niță a refuzat plecarea la cehi următorul portar pe listă a fost Andrei Vlad, dar Gigi a refuzat", a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

"Îniţial nu am vrut să plec de la Steaua, m-am gândit că este mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Este foarte important că mai sunt români acolo şi sunt convins că mă vor ajuta să mă integrez. Eu sunt o persoană care se acomodează repede, dar e un plus pentru mine şi sper să îmi fie bine acolo" Florin Niță în momentul plecării

117 partide a disputat Niţă pentru FCSB. A luat două titluri de campion şi o Cupă a României

Citește și: Tătărușanu explică cine nu l-a lăsat să se transfere la Napoli + Ce va face la finalul sezonului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
mdf.
mdf.  •  04 Septembrie 2018, 17:41

pe langa faptul ca scrieti cu rosu ar trebui notificat in paranteza ca asa a declarat aia nu ca este articolul vostru. Cand pronunti sau scrii despre Steaua fii mandru de tine scriitorule.

10155894448239485
Silviu Gheorghe  •  04 Septembrie 2018, 16:31

inpresari care fac orice pentru un comision, cati fotbalisti sunt convinsi sa plece ca fac bani si apoi fac tusa si se pierd, e o lista intreaga, de 15 ani cel putin tot pleaca jucatori, de la fotbalisti la Barcelona, Real, Inter etc acum cei mai buni sunt prin Belgia sau Rusia, si aia fac tusa acolo, nici nu mai producem nimic ca nici macar academii nu mai sunt

7martie2018
7martie2018  •  04 Septembrie 2018, 16:30
Postat de legendavisinie pe 04 Septembrie 2018, 14:03

Acum la FC FCSB Popești Leordeni este portarul Vlad. Multă lume îl simpatizează după eliminarea din Europa.

Gigi l-a dat pe Nita și l-a păstrat pe Messi al portarilor. Bravo Gigi, tot așa!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează