FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE

Care dintre fanii Stelei e mai stelist decit Dan Petrescu?

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Da, acesta chiar este o intrebare la care voi, suporteri ai Stelei, trebuie sa raspundeti! Citi sinteti mai stelisti decit Dan Petrescu?

Duminica seara, fostul aparator ros-albastru s-a intors in Ghencea, ca antrenor al unei alte echipe. Nu era prima oara. Mai fusese si inainte. Si de fiecare data s-a intimplat la fel. A fost fluierat, huiduit, blamat, ca un strain, ca un dusman de moarte al Stelei. In timp ce Mihai Stoica, fost presedinte, dar si fost agresor al unui FAN stelist, a fost primit cu aplauze. Cum vine asta?

“M-am obisnuit. Ma duc la Londra, lumea ma iubeste si imi arata ca ma iubeste, ma intorc acasa si sint injurat”, spune Dan Petrescu. Acasa, in Ghencea, sugereaza el, pentru ca acolo a ajuns, la zece ani, acolo si-a petrecut copilaria, in tenisi, ghete roase si tricouri rupte, pentru ca la Steaua n-au fost niciodata conditii prea bune la juniori. Si tot acolo a devenit fotbalist. Ati uitat? Tot, dar absolut tot, ce a facut Petrescu la Steaua e sters doar pentru ca a pupat steagul Rapidului?

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
 •  17 Martie 2008, 15:31

Daca ai jucat la echipa asta, nu inseamna ca esti mai stelist decat toti ceilalti. El a deschis ochii in fotbal la clubul asta, deci nu avea cum sa porneasca in alta parte. Este preferatul meu, nici nu trebuia sa dea dovada de prea mult exces cand a pupat steagul Rapidului iar in ziua cand va antrena Steaua, toate se vor sterge cu buretele si totul va fi bine. Pentru ca dan este profesionist si asta conteaza cel mai mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează