FOTBAL  »  Superliga  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY

Carlo Ancelotti i-a răspuns lui Pep Guardiola

Carlo Ancelotti / Foto: Getty Images
Carlo Ancelotti / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 11:15 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 11:15

Carlo Ancelotti i-a răspuns lui Pep Guardiola, după ce antrenorul „cetățenilor” a atras atenția asupra faptului că Real Madrid are un program mai ușor decât Manchester City înaintea dublei din sferturile Champions League dintre spanioli și englezi.

Ancelotti a admis că echipa pe care o antrenează, Real Madrid, are un program mai ușor decât Manchester City, însă a subliniat faptul că nu acest aspect va decide soarta calificării în semifinalele Ligii Campionilor.

Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul
FARUL - FCSB 0-1
Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul

Răspunsul lui Carlo Ancelotti pentru Pep Guardiola

„Acesta e fotbalul, sunt mulțumit că vom avea nouă zile pentru a pregăti meciul cu Manchester City. Mă uit la calendar, la rândul meu. Evident că Manchester City are un program mai complicat.

Avem un mic avantaj din acest punct de vedere, dar asta nu va determina soarta meciului. Avem timp să pregătim partida și vom da tot ce avem”, a declarat Carlo Ancelotti, conform Forbes, la finalul duelului Real Madrid - Athletic Bilbao, scor 2-0.

Pep Guardiola a „tunat” înainte de Real Madrid - Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, și-a exprimat nemulțumirea față de programul aglomerat al „cetățenilor” înaintea meciului tur din sferturile Champions League împotriva lui Real Madrid.

Tehnicianul catalan a subliniat că „Los Blacons” vor avea la dispoziție să pregătească duelul cu City nouă zile, în timp ce echipa sa va avea o pauză de doar 3 zile între partida din Premier League cu Crystal Palace (6 aprilie) și cea cu Real Madrid (9 aprilie).

Pep Guardiola, nemulțumit de programul meciurilor lui Manchester City

„Vom juca cu Aston Villa pe 3 aprilie, miercuri, de la 22:15. Apoi vom înfrunta Crystal Palace sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 14:30. După vom merge la Madrid, marți, unde jucăm de la 22:00. Real are la dispoziție nouă zile să pregătească meciul, nouă zile! Ei joacă în acest weekend (n.r.- ieri, victoria cu 2-0, cu Athletic Bilbao) și după nu mai au niciun joc până la meciul cu noi.

Aș vrea să am timp de gândire și să cer măcar o zi, deoarece diferența este destul de mare, dar sunt conștient că nu am nicio șansă...”, a declarat Pep Guardiola, conform AS.

Solicitarea care ar fi diminuat indignarea lui Guardiola

Guardiola și-a exprimat indignarea inclusiv față de cum este organizat programul și după partida retur Manchester City - Real Madrid.

El a reclamat că duelul din Cupa Angliei, cu Chelsea, putea fi programat duminică, pe 21 aprilie, în locul zilei de sâmbătă. În acest mod, „cetățenii” ar mai fi avut la dispoziție o zi pentru a pregăti partida contra londonezilor.

„Vom juca cu Real Madrid returul miercuri (n.r.- 17 aprilie), deci am putea juca sâmbătă sau duminică în Cupa Angliei (n.r.- meciul cu Chelsea este programat pe 20 aprilie, sâmbătă). Coventry, United și Chelsea au liber o săptămână. De ce nu putem juca duminică? De ce nu ni se oferă și nouă o zi în plus față de echipele care nu joacă în Europa? Ne luptăm cu deținătorii de drepturi TV? Răspunsul vostru (n.r.- al jurnaliștilor) este că suntem plătiți cu o grămadă de bani.

Bineînțeles că vom juca sâmbăta. Vom merge la Londra să înfruntăm Chelsea, nu va veni Chelsea aici. Vom merge la Londra pentru 5 ore, vom călători, nicio problemă! Am experiență în această problemă, e doar un nou an.

Vreau doar să știu de ce întotdeauna jucăm sâmbătă și nu duminică? O singură zi face o mare diferență în acest stadiu pentru jucătorii accidentați și pentru oboseala acumulată de la meciuri”, a conchis Guardiola.

Programul pentru Manchester City și Real Madrid

Manchester City

31 martie, 18:30: Manchester City - Arsenal 0-0
3 aprilie, 22:15: Manchester City - Aston Villa
6 aprilie, 14:30: Crystal Palace - Manchester City
9 aprilie, 22:00: Real Madrid - Manchester City
13 aprilie, 17:00: Manchester City - Luton
17 aprilie, 22:00: Manchester City - Real Madrid
20 aprilie, 19:15: Manchester City - Chelsea (Cupa Angliei)

Real Madrid


31, martie, ora 22:00: Real Madrid - Athletic Bilbao 2-0
9 aprilie, 22:00: Real Madrid - Manchester City
13 aprilie, 19:30: Mallorca - Real Madrid
17 aprilie, 22:00: Manchester City - Real Madrid
21 aprilie, 22:00: Real Madrid - Barcelona

VIDEO Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Vine după două luni în care a fost accidentat” + A glumit cu jurnaliștii: „Viața mea e mai bună decât a voastră”

Citește și:

Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”
FCSB
Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”
Ce loc ocupă Simona Halep, de astăzi, în clasamentul oficial al WTA
WTA
Ce loc ocupă Simona Halep, de astăzi, în clasamentul oficial al WTA

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează