FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După 3 luni în care a fost liber, campionul plecat surprinzător de la Farul a semnat în SuperLigă

Carlo Casap, cu trofeul în brațe // foto: Imago Images
Carlo Casap, cu trofeul în brațe // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 14:12 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 14:34

Mijlocașul central Carlo Casap (24 de ani), dublu campion alături de Farul, a semnat cu FC Botoșani după ce a părăsit în vară clubul lui Gică Hagi.

Pe 16 iunie, la mai puțin de o lună de la cucerirea titlului de către Farul, Carlo Casap a anunțat că părăsește clubul lui Gică Hagi după 11 ani petrecuți în academie, apoi la echipa de seniori.

Șocat de Istvan Kovacs, Gigi Becali face acuzații grave: „Eu așa cred!” + Finanțatorul de la FCSB îi pune o întrebare lui Vassaras
REACȚIE
Șocat de Istvan Kovacs, Gigi Becali face acuzații grave: „Eu așa cred!” + Finanțatorul de la FCSB îi pune o întrebare lui Vassaras

A fost o plecare surprinzătoare, venită de nicăieri, mai ales că mijlocașul central jucase un rol destul de important în sezonul trecut, cu 32 de apariții, două goluri și 3 assisturi.

Carlo Casap, prezentat la FC Botoșani

La 3 luni distanță de la momentul despărțirii de Farul, Casap a fost prezentat ca jucător al celor de la FC Botoșani.

„Bine ai venit, Carlo Casap! FC Botoșani anunță transferul mijlocașului Carlo Casap, liber de contract după despărțirea de campioana Farul Constanța, alături de care și-a petrecut aproape toată cariera de până acum”, se arată în comunicatul moldovenilor.

Fost internațional de tineret, Casap a jucat 94 de meciuri la prima echipă a Farului (ex-Viitorul), soldate cu 8 goluri și 7 pase decisive.

FC Botoșani este ultima în Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate în 9 etape. Alături de Oțelul, Botoșaniul este singura formație fără victorie în acest sezon.

Mai multe știri din Liga 1:

Ce spune LPF despre posibilitatea amânării meciului Dinamo - Farul: „La prima vedere nu există”

Angajatul CCA a analizat erorile lui Colțescu și Kovacs și ridică un semn de întrebare: „Eu mă mir de altceva... Am impresia că e un protocol”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
alexiosas
alexiosas  •  19 Septembrie 2023, 14:48

asta era singurul ramas din academie cand Eanis era acolo...mare jucator,ca toti ceilalti din aceeasi perioada

Vezi toate comentariile (1)
Comentează