FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CARLOS FORTES LA CSU CRAIOVA // GALERIE FOTO „Urs” printre „lei” » Atacantul a șocat la primul antrenament: trebuie să slăbească rapid și mult!

Lusitanul, cu origini din Capul Verde, s-a integrat repede în lotul lui Mangia // FOTO: Fcebook +3   FOTO
Lusitanul, cu origini din Capul Verde, s-a integrat repede în lotul lui Mangia // FOTO: Fcebook

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 10:54

Universitatea a oficializat marți transferul pe trei ani și jumătate al portughezului Carlos Fortes, 24 de ani, iar cei de la club i-au găsit un supranume, de scenă, pentru public. Primul obiectiv al lusitanului: să slăbească rapid și mult.

Ceea ce n-a reușit FCSB a putut Craiova, care a ajuns la un acord atât cu Gaz Metan Mediaș, cât și cu Carlos Fortes pentru transferul atacantului de 24 de ani. Portughezul a început munca alături de noii săi coechipieri și vrea să fie apt de joc cât mai repede posibil pentru a evolua alături de Koljici și de ceilalți "juveți" în lupta pentru event.

Cei de la club i-au găsit imediat o poreclă atacantului, numindu-l "Predator" pe rețelele de socializare, un nume de scenă pentru publicul vulcanic din Bănie.

Rămâne de văzut când se va produce debutul lusitanului în tricoul alb-albastru, întrucât nu a făcut pregătirea de iarnă, centralizată, alături de fosta sa echipă. Carlos a apărut ieri cu forme rubensiene la antrenament, încercând să și le ascundă cât a putut! A fost un întreg scandal din cauza faptului că Fortes a fost lăsat să se pregătească separat la Mediaș, în timp ce Gazul era în Antalya. Iar după câteva zile, Carlos s-a enervat și a părăsit România, plecând acasă. Mai ales că soția sa, Andreia, este gravidă și va naște curând.

Spectator la derby

Atacantul, care va purta numărul 29 în Bănie, a fost numai zâmbete ieri, la ședința de pregătire. Duminică urmează derby-ul ce poate lămuri șansele la titlu pentru CSU, fiindcă oltenii vor primi pe "Oblemenco" vizita campionilor de la CFR. Cealaltă grupare din Liga 1, în afara FCSB-ului, care l-a vrut pe Fortes în această iarnă. Doar că ardelenilor nu le-a convenit suma "pachetului" Fortes - Fofana și au renunțat joia trecută la afacere.

200.000 €i-a costat afacerea Fortes pe cei din Bănie: 50.000 de euro acum, alți 150.000 de euro la vară. Plus 10 la sută dintr-un transfer ulterior

5 goluri în 18 meciuri a reușit Fortes pentru Gaz Metan în ediția de toamnă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  06 Februarie 2019, 15:47

Fortes nu este un jucator de lepadat si este bine sa il ai in lot dar problema este alta: golul din lot lasat de plecarea lui Mitrita. Am incasat bani (ca si asta vara), bani multi, dar de investit nu vrem sa investim nimic. Sau o vom face abia dupa ce vom parea ca putem pierde play-off-ul (Doamne fereste!). Halal management!

thebluestlion
thebluestlion  •  06 Februarie 2019, 14:49

Ăsta și la Gaz rupea cântarul. Am dubii că e o achiziție reușită, am dubii în privința caracterului său! Dar e tânăr încă, Drogba la vârsta lui încă avea burtă și s-a trezit!

1787497927946747
Sorin Stanisel  •  06 Februarie 2019, 14:43

Craiova l-a vandut pe Glavina 26 ani cu 100.000 euro si l-a cumparat pe Fortes 24 ani cu 150.000 euro. Daca slabeste, Fortes poate sa fie o solutie de rezerva pentru Elvir Koljic mai buna decat Glavina, in plus Fortes are fata de Emiratele Arabe Unite, unde Craiova in poate vinde in 2-3 ani pe cel putin 3 milioane de euro. Problema mare este ca atat Fortes cat si Mangia sunt temperamentali si exista riscul sa se ciocneasca, moment in care in mod normal Mangia trebuie sa aiba castig de cauza si Fortes va fi out. Ramane de vazut daca patronul Rotaru a avut mana buna...din nou. Imi place acest Rotaru, tace si face, este diametral opus "vuvuzelei asurzitoare" din Pipera.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează