FOTBAL  »  Superliga  »  LANSARE

Cartea „O viață de câine – istoria unui suporter dinamovist” va fi lansată sâmbătă și la Cluj » Sabău și Lobonț, invitați speciali

carte dinamo
carte dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 13:34

Lansarea cărții "O viață de câine – istoria unui suporter dinamovist", scrisă de Sabin Dăniță într-un dialog cu Silviu Ciuhulescu, va avea loc în Cluj-Napoca, sâmbătă, 18 mai, ora 13:30. 

„Evenimentul va avea loc la pub-ul sportiv Warm-Up. La manifestare vor participa – în calitate de invitați speciali – jurnaliști sportivi, oameni de fotbal, scriitori și foste glorii dinamoviste. Evenimentul va fi urmat de o discuție despre rolul presei și literaturii sportive în fotbal, amintiri cu și despre suporteri, o sesiune de autografe, o sesiune de poze, iar la final, evenimentul se va încheia cu o discuție despre spiritul dinamovist.

Cu o prefață semnată de Cornel Țălnar, scrisă sub forma dialogurilor și acoperind o istorie zbuciumată de-a lungul a cinci decenii, cartea „O viață de câine” se vrea a fi, prin insolitul ei tematic, un reper în panoplia afectivă a oricărui suporter dinamovist.

Pentru prima oară un „câine” autentic, Silviu Ciuhulescu, recrutat din masa aparent informă a suporterilor capătă identitate și se livrează publicului la capătul unei confesiuni de credință. Poveștile lui trec prin evantaiul tuturor trăirilor pe care doar un suporter le poate viețui.

o viata de caine carte despre viata suporterului dinamovist cand apare si ce glorii ale clubului participa 2

Triumful victoriilor, gustul de cenușă al înfrângerilor, speranța, credința, fidelitatea față de o echipă, toate astea sunt narate în volumul de față cu o sinceritate absolută și cu o fervoare unică”, se arată în comunicatul organizatorilor evenimentului. 

Clujul va fi reprezentat prin participarea a două foste glorii dinamoviste, Ioan Ovidiu Sabău și Bogdan Lobonț, dar și prin prezența fostului arbitru FIFA, Sorin Corpodean. Alți invitați speciali vor fi Cornel Țălnar, Sebastian Moga și Laurențiu Moldovan. Cartea a fost lansată pe 4 mai și la Alba-Iulia. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
comedy.central
comedy.central  •  18 Mai 2019, 16:50
Postat de serg_iordan pe 16 Mai 2019, 16:04

Pai ce gg nu a scris cărți?

Nu. El doar citește pozele....

serg_iordan
serg_iordan  •  16 Mai 2019, 16:04

Pai ce gg nu a scris cărți?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează