FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB- CSU CRAIOVA

VIDEO+ FOTO Ce s-a întâmplat azi la casele de bilete din Ghencea + Ce îi reproșează fanii lui Becali: „Ne mai trebuie ceva jucători”

FOTO: Suporteri FCSB la deschiderea casei de bilete de la Stadionul Ghencea
FOTO: Suporteri FCSB la deschiderea casei de bilete de la Stadionul Ghencea

Articol de , - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 14:37 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 15:30

FCSB a scos la vânzare azi la ghișeele stadionului din Ghencea biletele pentru jocul cu CSU Craiova care va avea loc, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45. Lumea nu s-a înghesuit la coadă în prima zi în care s-au deschis și casele.

Comparativ cu precedentele două confruntări în care roș-albaștrii au evoluat în fața celor de la Nordsjaelland și CFR Cluj, când lumea s-a îngrămădit,  de această dată erau doar 20 de persoane la deschiderea caselor.

În schimb în mediul online fanii au fost ceva mai activi și potrivit informațiilor GSP, până ieri, au fost vândute 11.000 de bilete pentru fanii celor de la FCSB  în timp ce pentru fanii celor de la CSU Craiova au fost alocate 1500 de tichete.

Suporterii prezenți la bilete au comentat și ultimele evenimente de la FCSB. Majoritatea consideră că Gigi Becali are dreptate în războiul cu Istvan Kovacs. De asemenea, aceștia consideră că plecările lui Edjouma, Cordea și Vali Gheorghe au slăbit echipa.

Alexa, prezentat în SuperLiga » A început deja antrenamentele
ANTRENOR
Alexa, prezentat în SuperLiga » A început deja antrenamentele

VIDEO. Suporteri FCSB regretă plecările de la echipă: „S-au slăbit de tot”

Ce au spus fanii FCSB-ului despre ultimele evenimente de la echipă și meciul cu CSU Craiova:

  • Sper să-i batem pe cei de la CSU Craiova și să rămânem pe primul loc! Becali are tot dreptul să fie revoltat după ceea ce s-a întâmplat la Arad cu arbitrajul! N-a fost în regulă și merită să se ia de ei! S-a slăbit echipa odată cu plecările lui Cordea, Edjouma și Vali Gheorghe. Elias și Pintilii se descurcă bine, dar mai trebuie să mai facă mici reglări. Din punctul meu de vedere, favoritele la titlu rămân Craiova, FCSB și CFR.
  • Un meci care trebuie jucat cu sufletul! Nu vreau să dau un pronostic, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că îmbracă tricoul Stelei! Cred că Becali are toate motivele să fie revoltat pe Istvan Kovacs după ceea ce s-a întâmplat la Arad! Categoric, sunt o pierderi mari plecările lui Cordea și Edjouma, ar trebui să existe o bancă mai solidă. Echipa ar mai avea nevoie de un mijlocaș, un atacant și o extremă dreaptă.
  • Sperăm la o victorie frumoasă cu Craiova. Ca marcator îl vedeam pe Florinel Coman, dar e suspendat. Fără el sper să-și revină Miculescu. Nu cred că a fost nimic suspect la Arad, cred că am prins noi o zi mai proastă. Pentru meciul acesta cu Craiova mă bazez pe Compagno! Favoriți la titlu suntem noi, FCSB-Steaua, și cred că ne batem cu Rapidul anul acesta. Eu cred că antrenorii sunt OK, dar ne mai trebuie ceva jucători. Regret că a plecat Edjouma! Chiar și de Vali Gheorghe îmi pare rău pentru că nu i-au dat șanse.
  • Având în vedere că este un derby cu Craiova, vrem victoria. Nu contează cine marchează! Cred că domnul Becali face mai mult rău prin declarațiile pe care le face, inclusiv acum cu Istvan Kovacs. Ar trebui să stea mai în umbră și să lase antrenorii să-și facă treaba! Cred că FCSB și CFR sunt favorite anul acesta!

Imagini de la casa de bilete din Ghencea

+4 FOTO

Care sunt prețurile la FCSB cu CSU Craiova

FCSB a anunțat zilele trecute prețurile la tichetele pentru jocul cu Universitatea. Costul mediul al unui bilet e de circa 10 euro, astfel că vicecampioana se așteaptă să producă încasări de cel puțin 250.000 de euro.

Loc în stadionPreț bilet
Peluze 30 lei
Tribuna 2 - Inel 240 lei
Tribuna 2 - Inel 150 lei
Tribuna 1 - Inel 2 60 lei
Tribuna 1 - Inel 1100 lei
VIP 200 lei

Citește și alte știri:

Cum vede Daniel Pancu situația lui Octavian Popescu: „Face lucrurile forțat, doar pentru a le face”

Primul interviu al lui Mircea Rednic după infarct: „Dacă mai întârziam un pic, nu mai aveai cu cine vorbi” + Gluma zilei: „Doctorul mi-a zis să urc, mai bine, două etaje”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  01 Septembrie 2023, 17:18
Postat de legio.sud pe 01 Septembrie 2023, 16:34

Aceiași suporteri limitați , jalnici , băi băieți “ purceaua e moartă-n coteț “ și voi sperați ….

Echipa ta la a cata reinfiintare e?

Jeptar
Jeptar  •  01 Septembrie 2023, 16:41

Nu vă mai duceți la meciuri, oameni buni. Nu vă mai uitați la TV la Supermămăliga 1. Cereți autoritățților locale să finanțeze doar copii și juniori. E absolut ridicol câți bani le băgați în buzunare, direct sau indirect, acestor *** care joacă țurca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  01 Septembrie 2023, 16:34

Aceiași suporteri limitați , jalnici , băi băieți “ purceaua e moartă-n coteț “ și voi sperați ….

Vezi toate comentariile (5)
Comentează