FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 0-2

Câștigă și fără bani » Edward Iordănescu și-a lăudat jucătorii: "Sunt neplătiți, dar au caracter" » Ce spune despre oferta Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 22:32

Edward Iordănescu s-a arătat extrem de mulțumit de echipa sa după victoria în fața Viiotorului, scor 2-0. Antrenorul Pandurilor a remarcat caracterul de care au dat dovadă jucătorii săi, deși nu sunt cu salariile la zi.

"După 5 partide resimțim gustul victoriei, dar noi am pierdut doar un singur meci în acest play-off în fața Stelei dintr-un penalty. Jucătorii sunt contactați de alte echipe, dar cu toate astea ma strâns rândurile și am făcut un joc bun. Azi am reușit să ne consolidăm locul 4. Acum ne așteaptă un meci foarte greu cu Dinamo.

Aș remarca foarte tare eficiența atacului nostru, în special al lui Hora. Am sprijinul jucătorilor, au caracter. Nu e ușor să-i remontezi după ce nu și-au primit salariile. Am apelat la onoarea lor, la caracterul lor", a spus Edward Iordănescu la Dolcesport.

Antrenorul gorjenilor a vorbit și despre informația oferită de GSP.ro în ceea ce privește viitorul acestuia pe banca tehnică a Stelei în locul lui Reghecampf. (DETALII)

"Eu mai am mai puțin de 3 săptămâni contract și am o relație specială cu cei de aici. La finalul campionatului vom trage linie și vom vedea ce e de făcut. Acum sunt aici cu inima. Steaua are jucători de valoare, are un antrenor de valoare. Eu sunt trup și suflet aici", a adăugat Edward Iordănescu.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (4)
564351217065972
Stefan Nica  •  19 Aprilie 2016, 07:59

Îi este frică oierului de Pandurii nu de Dumnezeu ...un fariseu

sexilian
sexilian  •  19 Aprilie 2016, 06:46

sa vedem daca putem zice si de tine la fel sau.........

foxy
foxy  •  19 Aprilie 2016, 00:01
Postat de cris4co pe 18 Aprilie 2016, 23:55

da Smecherila are onoare si caracter daca face oferta asta,acum...cand nici nu s-a terminat campionatul ?

Vine meciul direct si ai este frica, ca Sapunaru &company o sa-i ia caimacul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează