Comentarii (34)

Robin Green  •  27 Februarie 2020, 00:07

jiji se "impreuneaza" cu oile, ca orice berbec prost care se respecta hahaha ...cat despre fcsb-isti, atat in teren cat si in tribune, *** ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

codez88  •  27 Februarie 2020, 05:04

Investigatie jurnalistica marca Andrei Crăiţoiu si Dan Udrea de la gesepe. Se mira apoi ca nu-i mai baga in seama cei de la FRF pe la conferinte de presa. :)

joze_maurinio  •  27 Februarie 2020, 03:22

Fir-ar sa fie, am gasit problema fotbalului romanesc. Bravo autorilor articolului, chiar nu ne-am gandit la asta, muream prosti. Bine, acum serios, fotbalistii adevarati fac orgie, fumeaza, se imbata in dimineata meciului si tot joaca mai bine si alearga mai bine ca prastiile astea. Normal ca articolul nu-si are rostul. Deci, daca stam sa ne gandim, dupe ce alde Mutu si Contra o faceau posta pe Laura Andresan, tot nu ne calificam la turnee finale. Si totusi, preacuviinciosul credincios Becali se pricepe la subiect. Sfantul Becali incingea orgii in tinerete cu jucatorii Stelei si "balerine" de la Melody. Stiti, era credincios si atunci omul, ca statea in genunchi, dar nu stiu daca se ruga cu mainile sau cu gura!

ishhhhhhhh  •  27 Februarie 2020, 00:00

Problema fcsb-istilor e ca, spre deosebire de cfr-isti, ei nu sunt jucatori seriosi si nici experimentati (au mai multi tineri decat Viitura). Sexul mai des e doar o mica manifestare a lipsei de profesionalism (si a tineretii) fcsb-istilor.

rooster_adevarat  •  27 Februarie 2020, 10:40

Foarte tare asta..."gsp reia dezbaterea'. O stire din sport, o analiza a oricarui meci de aseara din UCL, sau chiar ceva despre meciul CFR-ului de diseara, nu sunteti in stare sa scrieti. Si va numiti ziar de sport??

vri7  •  27 Februarie 2020, 10:01

Pentru corecta informare a opiniei publice, referitor la informațiile care circulă în spațiul public prin intermediul mass-media şi a unor instituții oficiale sportive, CSA „Steaua București” face următoarele precizări: Conform deciziilor ÎCCJ nr. 3425/2014 şi a CAB989A/2016, a prevederilor legislației audiovizualului în vigoare, cât şi a demersurilor Consiliului Național al Audiovizualului, Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” reamintește tuturor instituțiilor de presă folosirea corectă a denumirii „STEAUA” sau „STEAUA BUCUREȘTI” în comunicările publice fără a se face asociere cu echipa Fotbal Club FCSB din Liga 1. Este de notorietate faptul că FCSB S.A. a pierdut definitiv dreptul de asociere cu marca STEAUA. Această situație se perpetuează cu toate că, din anul 2017 CNA, având în vedere deciziile instanțelor judecătorești, a transmis radiodifuzorilor o adresă de atenționare prin care le-a reamintit obligația de a asigura informarea corectă a publicului, pentru conformitate.Pe această cale, Steaua București asigură atât opinia publică cât şi suporterii steliști că face toate demersurile necesare legale pentru protejarea mărcilor „Steaua” şi „Steaua București”.Steaua București nu va permite asocierea incorectă şi nelegală a niciunei entități sau persoane fizice cu mărcile sale în scopul de a-şi crea o imagine pe baza istoriei şi performanțelor celui mai important club sportiv din România.Referitor la informațiile publicate pe site-ul fanatik.ro de jurnalistul Cristi Coste,

daviddraiman  •  27 Februarie 2020, 08:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete  •  27 Februarie 2020, 07:34
Postat de catalynn pe 27 Februarie 2020, 00:23

L-au întrebat și pe Lopetegui :-)))) Acești mâzgălitori de hârtie nu înțeleg ca la o echipa serioasă antrenorul nu e acolo pe post de poliție a moravurilor, preparator fizic, nutriționist sau alte din astea, ci pt a face strategia echipei, schemele de joc si alte din astea!? De fapt nici nu ii zice antrenor ci director tehnic! Au explicat si alții de ani și ani ca ei se aștepta ca fotbaliștii sa se prezinte la meciuri 100%. Nu!? Nicio problema, sunt alții pe banca care de abia așteaptă sa li se dea șansa la titularizare, așa ca nimeni nu își permite sa se culce pe o ureche. Credeți ca îl urmărește Sarri pe Ronaldo dacă își face antrenamentele cum trebuie, de câte ori face sex și cu cine, dacă fumează sau bea!? Hai acum faceți și un sondaj pe tema asta, ca sa fie treba făcută ca lumea! :-))))

Esti absolut pe lângă subiect, stai jos si fii mai bine atent taxând " ilegalitatea " străinilor care pun semnul egalității între Steaua si fcsb, jignindu-ti asfel luceafaru' care va ghidează ca o stea ( normal, nu !): talpan si nu stiu cum !

blatistudinovidiu  •  27 Februarie 2020, 09:19
Postat de rooster_adevarat pe 27 Februarie 2020, 06:49

Gesepism dus la extrem.

Impachetori de peste...

sittingbull  •  27 Februarie 2020, 09:02

Aşteptăm articole despre orgasm, mărime (contează sau nu) şi sexul în grup, mai ales că oarecum discuția este despre fotbal, un sport de echipă.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează