FOTBAL  »  Superliga  »  ROLLS ROYCE

Cât îl costă pe Gigi Becali să repare Rolls Royce-ul de 400.000 de euro izbit în șanț: „Astea valorează mult de tot”

Gigi Becali, îngândurat, iar Rolls Royce-ul lui în șanț
Gigi Becali, îngândurat, iar Rolls Royce-ul lui în șanț

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 14:53 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 14:53

Mașina lui Gigi Becali valorează sute de mii de euro și a ieșit destul de șifonată din accidentul de duminică. Mulți s-au întrebat cât îl vor costa reparațiile pe patronul FCSB

Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022 este o adevărată „bestie”. Are 592 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. Suma minimă pentru acest model este 380.000 de dolari. Iar cu toate dotările, mașina poate ajunge să coste 485.000 de dolari.

Nu plătesc eu nimic, plătește CASCO. Mașina nu are multe la tablă, da spoilerele alea, roțile, costă mult de tot. O să-l găsească pe camere cred. Mașina mea are camere, dar el a venit în lateral, eu am camere pe față. El a intrat în lateral, nu mi-a ieșit în față", a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

+14 FOTO

Eu sunt leu, eu nu mă sperii așa ușor. Am plecat la mănăstire noaptea, nici nu i-am zis nevestei că am coasta fisurată. Și am condus toată noaptea, și am venit și înapoi, și nici n-am dormit. Durerea e bună, când te doare nu mai ai ispite
- Gigi Becali la România TV

Gigi Becali și-a schimbat declarațiile: „Eram în mașină, dar nu conduceam eu”

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost implicat duminică într-un accident rutier, în zona Pipera, în urma căruia a scăpat nevătămat. Omul de afaceri a susținut inițial că nu a fost la volan, apoi și-a schimbat declarațiile.

Contactat de GSP.ro, latifundiarul a precizat că a scăpat nevătămat și că mașina a fost avariată doar la nivelul roților.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali pentru GSP.ro.

Inițial, cu câteva minute înaintea să admită în dialogul cu GSP că el era la volan, Gigi Becali declarase pentru digi24: „Eram în mașină, dar nu conduceam eu. Păi, nu trebuie să merg la Poliție? Nu știu exact când o să merg, înainte ori după meci”.

Gigi Becali s-a prezentat la secția de poliție, apoi a răbufnit în direct: „Am stat la drogangeală! Fac acum o promisiune publică”

Gigi Becali se apără, după ce a fost reclamat la CNCD: „Noi toți suntem Israel. Eu știu ce scrie în Cartea Sfântă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
scooter
scooter  •  24 Noiembrie 2023, 19:20
Postat de John.Wick pe 14 Noiembrie 2023, 18:28

ia-ți și tu din-aia "profesore" :))

Pai am, ca daca nu , nu vorbeam.

John.Wick
John.Wick  •  14 Noiembrie 2023, 19:59
Postat de VanBasten1989 pe 14 Noiembrie 2023, 19:06

Si daca ai primi-o gratis, nu ai avea bani de casco. Deci, vorbesti sa nu adormi.

Casco e 5-6000 euroi pe an la mașina aia, te înțeleg că neam de neamu tău n-a văzut banii ăia, da eu nu lucru pe nasturi, profesore :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează