FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se apără, după ce a fost reclamat la CNCD: „Noi toți suntem Israel. Eu știu ce scrie în Cartea Sfântă”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 07:33 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 11:34

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre relația pe care o are cu israelienii, în contextul în care el a fost reclamat la Consiliul Național de Combaterea Discriminării de către Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România. 

În urmă cu o lună, Gigi Becali oferea o serie de declarații controversate despre războiul dintre Israel și Palestina. Csaba Asztalos, președintele CNCD, a confirmat pentru GSP faptul că pe numele lui Becali a fost deschis un dosar. Latifundiarul din Pipera e acuzat de antisemitism și riscă o amendă contravențională între 1.000 și 30.000 de lei. 

Reacția lui Mihai Stoica după ce Andrea Compagno s-a plâns de situația sa: „A semnat”
FCSB
Reacția lui Mihai Stoica după ce Andrea Compagno s-a plâns de situația sa: „A semnat”

Gigi Becali vine acum cu noi precizări. Patronul FCSB spune că ambasadorul Israelului a interpretat greșit declarațiile lui, unele în care, spune el, lăuda poporul israelian. 

Gigi Becali, patronul FCSB, vine cu noi lămuriri, după ce a fost reclamat la CNCD de ambasadorul Israelului în România 

„Ei au înțeles greșit. Am vorbit cu un băiat care e prieten cu ambasadorul. Am făcut afaceri cu el și i-am invitat la mine, să mă anunțe când vin. Ei au luat-o ca pe o declarație negativă, dar eu am spus ceva pozitiv. Eu am lăudat poporul evreu.

Ei sunt singurul popor care au moștenire, legământ cu fiul lui Avram. Nu mă bag eu în politică, război, nici nu mă pricep prea mult. Eu știu ce scrie în Cartea Sfântă.

Noi toți suntem Israel și acolo e un pământ care trebuie apărat. Acolo apără Dumnezeu! Eu am declarat un lucru în favoarea lor. 

Nu vreau să mă bag în treburile lor, dar eu știu ce afaceri am făcut cu israelienii. Nu vreau să vorbesc despre afacerile cu arabi. 

Am câștigat bani și cu ei, dar nu vreau să critic un popor”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport

Ce declarase Gigi Becali în urmă cu o lună: „Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei?”

„Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru. Și la fotbal, și economic. Naționala Israelului nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care vor veni în România. Le e frică. Au bani, au aia… Vor cumpăra case.

Dar nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi vor spulbera. 

Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd eu. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City”, afirma Becali, pe 9 octombrie. 

VIDEO. Gigi Becali atacă sistemul Cupei României: „Mergem în instanță!”

Citește și:

Gigi Becali a ieșit șifonat din accident: „Am făcut CT, am o fisură” + Motivul pentru care a mers la poliție la 3 dimineața

De pe vremea lui Ewald Lienen! Câți ani au trecut de când Oțelul nu mai marcase 4 goluri în deplasare în Liga 1 + ce „palmă” pentru Andrei Nicolescu!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
Daniel_Andres
Daniel_Andres  •  14 Noiembrie 2023, 14:07

Lasă ba Gigi zeii și dumnezeii. Ținut sfânt e pustiul din capul tău, Sfânta suprafață necutanata și nepătata decât de hoție și fățărnicie.

woody
woody  •  14 Noiembrie 2023, 12:36

Politia Gandirii nu iarta pe nimeni ! Ce daca la Revolutie unul din principalele deziderate era Libertatea Cuvantului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează