FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Promisiunea noului antrenor de la Viitorul: „Vom juca exact ca înainte. Vorbesc foarte mult cu Gică”

Cătălin Anghel, antrenor Viitorul // foto: captură YouTube
Cătălin Anghel, antrenor Viitorul // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 19:13 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 20:01

Cătălin Anghel (46 de ani), noul antrenor principal de la Viitorul, a susținut o conferință de presă înainte de meciul dobrogenilor cu Gaz Metan, din etapa 30 a Ligii 1.

  • Viitorul - Gaz Metan se joacă luni, 12 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe DigiSport 1, Telekom Sport și Look Sport.

Cătălin Anghel, cel ales să o conducă pe Viitorul în play-out și în ultimul meci din sezonul regular după demiterea lui Mircea Rednic, spune că echipa va reveni la stilul cu care s-a consacrat în perioada petrecută sub comanda lui Gică Hagi. „Regele” fotbalului românesc se sfătuiește adesea cu Cătălin Anghel, după cum dezvăluie noul antrenor al campioanei din 2017. 

Cătălin Anghel: „Vorbesc foarte mult cu Gică Hagi”

„Bineînțeles că avem gândul de a rămâne în prima ligă, asta este cel mai important. Normal că vom lua fiecare meci în parte, încercăm să câștigăm pentru că asta înseamnă să progresăm, să aducem victorii. Ca să câștigăm, vom încerca să jucăm exact așa cum o făceam și înainte, pe conceptul nostru. Va fi un efort comun, împreună cu staff-ul și cu Gică, cu care vorbesc foarte mult. Sperăm să o ducem la capăt.

Nu există alt obiectiv mâine decât cele 3 puncte, dar asta nu înseamnă că va fi un meci ușor. Întâlnim o echipă puternică, cu puncte tari, foarte bine structurate. În general, echipele antrenate de Mihai Teja joacă un fotbal modern, cu un ritm și o intensitate foarte bune. Tot timpul am avut meciuri grele cu Mediaș, cred că și mâine va fi la fel. 

Noi nici nu am mai reușit să câștigăm, trebuie să umblăm și la partea mentală, să jucăm așa cum trebuie. O victorie dă și moral, pe lângă puncte, și avem foarte mare nevoie de asta”, a declarat antrenorul. 

Clasament Liga 1: Viitorul și Gaz Metan vor fi rivale în play-out

Înainte de ultimul meci din sezonul regular, Viitorul are 31 de puncte, unul peste rivala de mâine. Cu o victorie în fața echipei din Mediaș, dobrogenii ar urca pe 11, peste FC Voluntari.

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Se adună datoriile pentru CFR Cluj! Un fost jucător își cere drepturile după 2 meciuri jucate

„Iese Ahmed, intră Bani!” » Gigi Mulțescu a produs recent câteva episoade jenante la Dinamo, de care au râs jucătorii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  11 Aprilie 2021, 20:24

veti faxe la fel de multe blaturi cu fcsbeaua ca inainte

Vezi toate comentariile (1)
Comentează