FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Iese Ahmed, intră Bani!” » Gigi Mulțescu a produs recent câteva episoade jenante la Dinamo, de care au râs jucătorii

Gigi Mulțescu a anunțat în urma eșecului suferit de Dinamo cu Clinceni, scor 1-3,  că e dispus să renunțe la post. Rezultatele dezastruoase nu constituie singurul motiv pentru care antrenorul e decepționat.
Gigi Mulțescu a anunțat în urma eșecului suferit de Dinamo cu Clinceni, scor 1-3, că e dispus să renunțe la post. Rezultatele dezastruoase nu constituie singurul motiv pentru care antrenorul e decepționat.

Articol de , , - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 18:06 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 18:16

Gigi Mulțescu a anunțat în urma eșecului suferit de Dinamo cu Clinceni, scor 1-3,  că e dispus să renunțe la post. Rezultatele dezastruoase nu constituie singurul motiv pentru care antrenorul e decepționat. El nu mai are energie să conducă echipa și a produs recent câteva episoade jenante, de care au râs jucătorii.

Suporterii care conduc clubul Dinamo îl păstrează pe Gigi Mulțescu în rolul de antrenor, deși antrenorul a arătat în ultima vreme că nu mai are puterea, concentrarea necesare ca să controleze echipa.

A și spus după eșecul cu Clinceni, 1-3, că era dispus să renunțe la post. Galeria și fanii de rând ai "câinilor" continuă să-l trateze pe Mulțescu ca pe un simbol a cărui semnificație e suficientă pentru ca echipa să funcționeze mai bine decât ar funcționa cu un tehnician implicat cu adevărat.

Viitorul lui Gigi Mulțescu a fost decis! Conducerea lui Dinamo a făcut anunțul: „Cu formula asta mergem înainte”
DINAMO
Viitorul lui Gigi Mulțescu a fost decis! Conducerea lui Dinamo a făcut anunțul: „Cu formula asta mergem înainte”

Ce s-a petrecut cu Mulțescu recent, în afara rezultatelor foarte slabe care au înrăutățit situația din clasament? Care au fost episoadele care au indicat necesitatea de a-l înlocui?

Gigi Mulțescu, schimbare cu un singur jucător

Roș-albii au disputat în martie un amical cu Dinamo Kiev, un prilej pentru care asociația "Doar Dinamo București" a mai vândut bilete virtuale pentru a contribui la obținerea licenței pentru sezonul următor din Liga 1. Ucrainenii lui Mircea Lucescu au câștigat meciul cu 3-0. În pauza jocului, tehnicianul "câinilor" a încercat să anunțe o schimbare.

"Iese Ahmed, intră Bani!", a spus Mulțescu, referindu-se la un singur fotbalist, Ahmed Bani, aflat pe banca de rezerve. Colaboratorii lui și fotbaliștii au zâmbit încurcați. Ei s-au obișnuit deja cu confuziile, fiindcă nu a fost primul episod în care antrenorul s-a blocat.

Gigi Mulțescu, amical 11 contra 13 la Dinamo

El a condus-o pe Dinamo în trei partide în mandatul acesta. Le-a pierdut pe toate, golaverajul e 1-5. În pregătirea deplasării de la Iași, în care roș-albii au fost învinși cu 0-1, Gigi a încercat să aranjeze pe tabla din vestiar piesele care stabileau sistemul de joc și indicațiile principale pentru fotbaliști.

"A durat zece minute până când a potrivit piesele, se plictisiseră toți jucătorii. Nu nimerea deloc să le așeze", povestește un martor din vestiar.

Unii dintre fotbaliști îl știau pe Mulțescu din mandatul scurt pe care l-a avut el spre finalul sezonului trecut. Echipa a câștigat atunci un meci și a terminat două jocuri la egalitate. A fost salvată ca urmare a hotărârii Federației de a crește numărul echipelor din prima ligă de la 14 la 16. Suporterii au rămas cu o imagine de salvator a lui Mulțescu, motiv pentru care au apelat și de data aceasta la el.

Încurcături avuseseră loc și în mandatul acela. Într-un antrenament, Gigi și asistentul lui principal, fiul Cătălin, organizaseră un joc-școală. Ei au stabilit formulele și au comandat startul partidei. Meciul a fost întrerupt când Puljici a sesizat: "Mister, ce fel de fotbal e ăsta? Noi suntem 11, ei sunt 13!". 

Ciobotariu, Rednic sau Bratu la Dinamo

Înlocuirea lui Mulțescu rămâne un subiect pentru conducerea lui Dinamo, chiar dacă suporterii continuă să-l simpatizeze. Pe lista cu posibili noi tehnicieni se află Liviu Ciobotariu, Mircea Rednic și Florin Bratu. Toți trei sunt liberi. Ciobotariu a plecat recent de la Hermannstadt din cauza rezultatelor slabe, Rednic a fost demis tot de curând de la Viitorul, în urma unui eșec cu Poli Iași, 1-2. Bratu acceptase să preia echipa în urmă cu trei săptămâni, doar că suporterii au preferat atunci să-l învestească pe Mulțescu. Fanii au explicat într-un comunicat că nu existau bani pentru angajarea unui tehnician și de aceea au apelat la Mulțescu, aflat în club. 

Atacantul Di Caprio, fundașul Cosmin Cosma

Mulțescu nu e primul antrenor care se blochează când trebuie să pronunțe nume ale unor jucători și decizii importante. Înaintea unui meci cu West Ham, Emeric Ienei i-a atenționat pe jucătorii Stelei să aibă grijă "la Di Caprio, un atacant foarte periculos". Era vorba despre Paolo Di Canio. 

Tot nea Imi, ca selecționer, a alcătuit o echipă în care fundașul dreapta era Cosmin Cosma. Bineînțeles, jucătorul real era Cosmin Contra, doar că Ienei îi încurcase numele. Un astfel de episod l-a produs și Zinedine Zidane, imediat după ce a preluat conducerea lui Real Madrid ca antrenor. El s-a referit în conferința de presă la "Kovacevici", deși în lotul lui exista numai mijlocașul croat Mateo Kovacici. Darko Kovacevici a fost un atacant sârb care a jucat cu Zidane la Juventus, spre finalul anilor '90. 

VIDEO Dan Matei Agathon, despre venirea lui Cortacero: „Primele două zile am pus și eu botul”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Temeri legate de starea de sănătate a lui Mulțescu: „Îmi era frică să nu pice la meciul cu Clinceni!”

Avertisment pentru jucătorii lui Dinamo înainte de play-out: „Așa nu merge!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (125)
adicn
adicn  •  12 Aprilie 2021, 09:20

Articol de r.hat, fără nicio urmă de jurnalism.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  12 Aprilie 2021, 06:04
Postat de Cristina Pirvu pe 11 Aprilie 2021, 23:20

Chiar nu va e rusine? Nu mai aveti alte stiri? Bagati toti *** in seama, nu vedeti ca ajungeti ca ei? Aveti curaj sa spuneti cine v. a spua cretinitatile astea de 2 lei? Normal ca nu. Sa iasa din anonimat *** care v. a declarat asa ceva! Ar trebui dl Multescu sa va dea in judecata pentru *** pe care le. ati scris. Credeam ca doar ceilalti sunt mici, dar ati ajins exact ca ei. Nu va ganditi la omul Multescu? Normal ca nu! Nu va intereseaza ca are o varsta si probleme de sanatate. Va intereseaza sa faceti misto exact ca manelistii din echipa Dinamo care arunca in lautari cu banii adunati de la fanii echipei si se distreaza cu vodca "ricci 22"(? !?) cu doua zile inaintea meciului. Exact ca ei sunteti. Nu m. am asteptat sa ajungeti asa jos. Asta e nesimtire. Sa va fie rusine, Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea si Remus Răureanu NU SUNTETI ZIARISTI!

Daca are probleme de sanatate, de ce nu se duce la sanatoriu? Sta sa atarne pana il dau tararache si bucurica afara, din nou!

doar...titi
doar...titi  •  12 Aprilie 2021, 06:04

Ce sa-ti spun... *** de journalisti daca ati fi muncit si voi... macar o ora la viata voastra amarta ati fi inteles ca minciunile voastre n-au nici o sansa!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează