FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo: „Nu mai am puterea să merg mai departe! E ciudat”

Gigi Mulțescu (69 de ani) a anunțat că se gândește serios la plecarea de la Dinamo, imediat după eșecul cu Academica Clinceni, scor 1-3. +47   FOTO
Gigi Mulțescu (69 de ani) a anunțat că se gândește serios la plecarea de la Dinamo, imediat după eșecul cu Academica Clinceni, scor 1-3.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 23:20 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 00:33

Gigi Mulțescu (69 de ani) a anunțat că se gândește serios la plecarea de la Dinamo, imediat după eșecul cu Academica Clinceni, scor 1-3. 

  • FCSB, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Sepsi, Clinceni și Botoșani sunt echipele calificate în play-off

„În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine. 

Pe lângă faptul că am primit 3 goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puțin am mai redresat. 

Trăiesc o senzație de... cum să spun... nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu”, a declarat Gigi Mulțescu, la TV Telekom Sport. 

Gigi Mulțescu, supărat pe jucătorii lui Dinamo

Ricardo Grigore a organizat o petrecere de amploare, cu manele și fără distanțare socială, la împlinirea vârstei de 22 de ani. Gigi Mulțescu a fost deranjat la auzul acestei informații. 

Sunt foarte dezamăgit de câțiva jucători. Am făcut niște schimbări, s-au mai așezat lucrurile, dar fără execuții ce să faci? Dar mă consider eu principalul vinovat. Meciul de la Cluj a contat foarte mult.

Sunt și acte de indisciplină care nu sunt în regulă pentru echipă. Azi am aflat, după meci. Sunt lucruri care nu sunt în regulă.

- Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
Dinamo - Clinceni FOTO: Raed Krishan
+43 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Asta îi mai lipsea lui Mulțescu! Nemec a plecat din cantonament și nu se știe când și dacă revine

VIDEO O nouă pagină neagră din istoria lui Dinamo: gol direct din corner! „Câinii” pot termina sezonul regulat pe loc retrogradabil

VIDEO Toni Petrea, sincer la conferința de presă » Ce rezultat vrea la Craiova - CFR

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  10 Aprilie 2021, 10:20

Am spus și mă repet: am mare stimă pentru DOMNUL Gheorghe Multescu!!! NU TREBUIA sub nici o formă să meargă la mimao!!! Această caricatură de echipă și cu caricatura di.di.bi trebuie să dispară!!! Mai nou (dar si mai vechi), ăia se cred artiști sau ceva....Atunci ,făceau "coregrafii "marsave pe AN,unde ,evident n-aveau ce căuta (eu cred că de la acele blesteme li se și trage),acum,înalta baloane cu mesaje hilare!!!Las' că i-a luat " in balon",cu 3 TREI !!! goluri in 17 minute alde Rusescu,Tănase, Gardos și Pârvulescu...Ii mai țineți minte??? Fix ei jucau ATUNCI pe AN,unde voi nu aveați ce căuta!!!! Iar ACUM v-au dat cu terenu-n cap...

sibelius
sibelius  •  10 Aprilie 2021, 09:52
Postat de leu.mr pe 10 Aprilie 2021, 09:46

Imi pare rau pentru Multescu, in ce viespar a nimerit ...

Avea nevoie de un rezultat bun in primele 2-3 meciuri pentru refacerea moralului. In loc de asta eliminari si alte probleme.

leu.mr
leu.mr  •  10 Aprilie 2021, 09:46

Imi pare rau pentru Multescu, in ce viespar a nimerit ...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează