FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Temeri legate de starea de sănătate a lui Mulțescu: „Îmi era frică să nu pice la meciul cu Clinceni!”

FOTO: Raed Krishan +42   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 10:50 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 11:43

Vasile Miriuță, fost antrenor la Dinamo, a analizat situația complicată din cadrul clubului din „Ștefan cel Mare” și şi-a exprimat temerile despre Gigi Mulțescu.

Acesta crede că pentru sănătatea lui, antrenorul de 69 de ani ar trebui să renunțe la banca tehnică a „câinilor”, așa cum a spus că ar vrea să facă după 1-3 cu Academica Clinceni.

Vasile Miriuță: „Mulțescu trebuia lăsat să își vadă de bătrânețe”

„Am văzut cum era după meciul cu Academica Clinceni... Am vrut să-l sun, dar m-am gândit că poate-l deranjez. Dinamo trebuia să-l lase în pace, să își vadă de bătrânețea lui, de copii și nepoți!

Îmi era teamă să nu pățească ceva pe bancă, să nu se întâmple ceva la meci. Îmi era frică să nu pice! Toată stima și respectul pentru dânsul, dar îi e greu în situația în care e Dinamo e acum.  La ce stres e pentru dânsul acolo...

El trebuie să fie manager sau director sportiv, cu unul sau doi oameni lângă el. Singur nu poate. El a fost la Dinamo și a avut 3-4 meciuri bune, echipa juca. A fost dat afară, iar acum, când nu se bagă nimeni, l-au adus din noi. În locul lui nu acceptam! El a arătat că e dinamovist adevărat”, a spus Miriuță la Pro X.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Giani Kiriță a luat în colimator unul dintre liderii lui Dinamo: „Și eu pot să driblez până pierd mingea”

Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
powerdinamo
powerdinamo  •  11 Aprilie 2021, 16:24

Bravo Miriuta felicitari asa este ,dar iata ca nu se intampla asta si este pacat pentru Multescu ,in primul rand nu merita sa pateasca asa umilinta totala,pentru ca vor mai fi infrangeri ,nu vad sa invinga Astra marti in cupa,si imi este teama de ce ii mai rau.!

iosif_
iosif_  •  11 Aprilie 2021, 12:00

Ce mai contează că moare pe bancă sau acasă în pat.. e clar că moartea îi dă târcoale

vali.gazzaev
vali.gazzaev  •  11 Aprilie 2021, 11:59

A spus si prunea cam acelasi lucru ca miriuta. Chiar daca multescu pare ca arata slabit, e alegerea lui daca isi continua sau nu cariera. A venit oferta si putea sa o refuze simplu si elegant. Totusi a acceptat. El stie mai bine decat toti care-i sunt limitele. Daca nu mai poate ridica mana si spune stop. Nu cred ca ar putea cineva intreg la minte sa-i faca vreun repros.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează