FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”

Gigi Mulțescu ar putea pleca de la Dinamo // FOTO: Raed Krishan +42   FOTO
Gigi Mulțescu ar putea pleca de la Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 09:58 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 13:00

Pe lângă jocul slab prestat în meciul cu Academica Clinceni, 1-3, Dinamo are o altă problemă: Gigi Mulțescu se gândește să plece.

UPDATE 12:30 » Mario Nicolae: „Mulțescu e încă antrenorul lui Dinamo”

Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a vorbit scurt despre situația din club: „Suntem într-o ședință la Săftica acum! Cu domnul Mulțescu nu se întâmplă nimic. Dânsul este antrenorul echipei, avem antrenament azi. El îl va conduce. O să vedem în cursul zilei de mâine ce se va întâmpla”.

UPDATE 12:15 » Fanii lui Dinamo nu renunță la Rednic

Deși i-a refuzat inițial, fanii lui Dinamo nu și-au luat gândul de la Rednic! Aceștia vor mai avea discuții cu el azi și duminică pentru a-l convinge să o preia pe Dinamo.

Gigi Mulțescu se gândește să plece de la Dinamo! 

După doar trei meciuri, toate pierdute, „SMURD-ul” a spus că ia în calcul să o părăsească pe Dinamo, iar conducerea și fanii DDB au bătăi de cap în privința băncii tehnice.

Două variante pentru Dinamo: Mulțescu sau Bratu

„Eu sunt la dispoziția clubului. Acum înclin să mă opresc. Sunt confuz după ce am trăit aseară. S-au adunat multe, e stres. Și încă o problemă de asta... Fanii au zis să rămân. Așa ceva nu am trăit niciodată! Nu am mai văzut să fie 3-0 în minutul 17! Aseară am trăit niște lucruri...”, a spus Mulțescu în această dimineață, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Din informațiile GSP.ro, șefii clubului și fanii-acționari iau în calcul două variante. Aceștia speră să-l convingă pe Gigi Mulțescu să continue la Dinamo, cel puțin pentru meciul din Cupă, de marți, cu Astra.

Dacă acesta va rămâne ferm pe poziții, Dinamo va aplica planul B: Florin Bratu. Fanii din DDB și șefii vor discuta cu fostul antrenor al „câinilor” și îi vor propune din nou să preia clubul.

„Dinamo e Dinamo și nu poți rămâne indiferent! Până acum nu am vorbit cu nimeni”, a spus Bratu pentru Gazeta Sporturilor.

Campion cu Dinamo U19, Florin Bratu (41 de ani) a antrenat-o pe Dinamo în perioada februarie 2018 – septembrie 2018, câștigând play-out-ul sezonului 2017-2018 și fiind apreciat pentru tinerii promovați la prima echipă.

VIDEO Suporterii lui Dinamo, la înălțime în duelul cu Academica Clinceni

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cornel Dinu, furios! Acuză un șef de la Dinamo: „Transferă o morsă și o alpaca pentru comisioane!” + cere un fost jucător în conducere

Florin Prunea, scandalizat de ce a văzut la Dinamo: „Ăștia care conduc sunt inconștienți? Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
tataika
tataika  •  11 Aprilie 2021, 07:18
Postat de goggu.mecanicul pe 11 Aprilie 2021, 00:58

Nu cred ca mai are praf magic in bagheta nea gigi, e prea batran saracul si are greutatile lui ( probleme de sanatate). Cel mai indicat in acest moment ( ca o ultima carte asa) este sa fie pus Rednic si sa-si aduca jucatori de acum ( bineinteles si scapati de multi din actualu lot). Nustiu daca ar ramane 2 maxim din actualu lot. Sa vedem ce o urma, eu pt binele lui nea Gigi, am da mana acum ca sa nu duca acest club in liga 2 cu lotu asta.

De cate ori l-ati data afara pe Rednic? Sau acum nu mai ia comisioane...

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Aprilie 2021, 01:03
Postat de Bogus Lupescu Marius pe 10 Aprilie 2021, 14:39

Avem o vorba la romani cu ciorba reincalzita, cam asta este Rednic acum. Vremea lui ca antrenor a trecut, are 10 ani in care nu a mai facut nimic, ani in care a trecut si pe la Dinamo, Dinamo fara Cortacerro(Cortazero cred il descrie mai bine). Ce a facut Rednic in ultimii ani ca sa credem ca va reusi la Dinamo? Sau in ultimul an in care a fost sub lupa noadtra la Poli Iasi si Viitorul. Cred ca nu Rednic e salvatorul, cu toata afinitatea lui pt Dinamo, nu asta ne va salva, ca este fosta glorie a clubului. Vreti un antrenor, rugati-va de nea Mircea sa il convinga pe Razvan Lucescu sa preia echipa macar pt play out. Razvan e antrenor, si macar o discutie cred ca trebuie purtata cu el si tatal lui. Cred ca pt o luna jumate Razvan va accepta, macar pt trecutul tatalui sau, sa se ocupe de Dinamo si sa o salveze. Daca nu el poate fi cautat altcineva, dar nu Rednic, precum nici Bratu, Bonneti, Dorinel Munteanu. Nu au avut rezultate importante ca antrenori pana acum, nu vor avea tocmai acum si cu o echipa si intr-o situatie ca cea in care se afla acum Dinamo. Revin insa la Razvan, trebuie insistat si convins ca e momentul sa ajute Dinamo. Forta sa fie cu noi! Semneaza. Unul din cei aproape 15.000 membrii DDB.

Crezi ca R.Lucescu va accepta vreodata sa joace cu manelisti ca Grigore,Moldoveanu. In lotu asta nu exista macar 2 fotbalisti de valoare. INAFARA de Fabbrini ( care daca ar da mai repede drumu la minge ar fi mai util echipei) si Nemec, restu sunt varzaaaaaaaaaaaaaaaa.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  11 Aprilie 2021, 00:58
Postat de catalin.palcu pe 10 Aprilie 2021, 11:10

e cam devreme totusi. are putina experienta. acum ca a avut o repriza senzational contra Chiajnei 2 totusi nu pare suficient. altfel decat Bratu, l-as lua pe Stoican , are mult mai multa experienta ca antrenor de Liga 1 si chiar valoare. uite cum a reusit sa faca o echipa la Tg Jiu. E adevarat ca la Dinamo nu e vreme de facut echipa acum. stai sa vedem, poate nu pleaca nea Gigi pana la urma, poate ne mai da o sansa-doua, dar e clar ca daca nu castiga in urmatoarea sapatamana un meci, pleaca !desi e socant ca are si el 3 infrangeri la rand, el care de fiecare data revigora orice echipa instant. dar asta nu e vina lui Multescu acum, ci a jucatorilor care par efectiv neresuscitabili. la sfarsitul sezonului, fie ca retrogradam de pe ultimul loc, fie ca ne salvam cumva, echipa trebuie dezmembrata si demontata bucata cu bucata. daca or fi pana-n 5 care sa merite pastrati, un Esanu, Ehman poate ( desi si el in scadere mare de forma, dar nu-l consider o cauza pierduta), Borcea pare sa aiba si el ceva potential. si poate pt experienta si daruire pe teren de ce nu si Rauta, da cam atat.

Nu cred ca mai are praf magic in bagheta nea gigi, e prea batran saracul si are greutatile lui ( probleme de sanatate). Cel mai indicat in acest moment ( ca o ultima carte asa) este sa fie pus Rednic si sa-si aduca jucatori de acum ( bineinteles si scapati de multi din actualu lot). Nustiu daca ar ramane 2 maxim din actualu lot. Sa vedem ce o urma, eu pt binele lui nea Gigi, am da mana acum ca sa nu duca acest club in liga 2 cu lotu asta.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează