FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 1-3

Florin Prunea, scandalizat de ce a văzut la Dinamo: „Ăștia care conduc sunt inconștienți? Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește!”

FOTO: Raed Krishan +42   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 07:23 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 08:15

Florin Prunea a analizat situația dificilă de la Dinamo și a vorbit despre o posibilă înlocuire a antrenorului Gigi Mulțescu. Fostul portar nu vede o soluție imediată pentru banca tehnică însă le cere suporterilor să înceteze să se mai folosească în cazuri disperate de Mulțescu. 

 „SMURD-ul” a declarat că ia în calcul plecarea de la formația alb-roșie, după doar trei meciuri, iar Florin Prunea trage un semnal de alarmă cu privire la posibilul înlocuitor.

„Dacă iei toată lista aia cu cei cu licența PRO și te uiți pe ea, nu găsești doi antrenori pe care să-i angajezi acum. Nu ai niciun antrenor pe care să-l angajezi în momentul de față! Sunt fără performanțe în ultimul timp.

Rednic a avut probleme mari în ultimul timp, Bratu nu știu dacă a stat la vreo echipă mai mult de o lună... Nu sunt antrenori!”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Florin Prunea: „Totul e scăpat de sub control!”

Fostul portar a criticat vehement ce se întâmplă în aceste momente la Dinamo.

„E clar că este totul scăpat de sub control! Totul este din interior. Îl văd pe nea Gigi, săracul... Ăștia care conduc la Dinamo acum sunt inconștienți? Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește! Lăsați-l, băi, fraților, să-și vadă de bătrânețe, de copii și de nepoți!

E posibil să vă bateți joc în halul ăsta de un om care a făcut istorie pentru Dinamo? Chiar să fii atât de inconștient?”, a adăugat Prunea.

VIDEO Machine Man, declarații după Clinceni - Dinamo: „Încercăm doar să sprijinim clubul”

Asta îi mai lipsea lui Mulțescu! Nemec a plecat din cantonament și nu se știe când și dacă revine

EXCLUSIV Dinamo, ofertă pentru înlocuitorul lui Gigi Mulțescu! Ce răspuns a dat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
creeperno290
creeperno290  •  10 Aprilie 2021, 22:56

Ce umilinte visezi ca n-o sa existe suporter de tastatura sa incaseze atatia bani cat a incasat Dinamo in toata istoria ei

dashben
dashben  •  10 Aprilie 2021, 15:43
Postat de buze.dulci pe 10 Aprilie 2021, 15:23

Cativa gigisti ticalosi, doi trei căpiați, care jignesc mereu Dinamo pe site-ul gsp.ro raman nemoderati de admini, care in loc sa baneze user-ii, le lasa mesajele semidocte, de autobaza, pe forumuri, intr-un mod grotesc, grobian si rusinos pentru tot brand-ul GSP.RO! Asta e *** gigista, nu profesionalism de presa sportiva!

deci va jigneste non stop in spatiul public prunea and co. iar tu vorbesti de gsp? pai voi sunteti umiliti inuman peste tot,nu numai pe gsp. citeste si pe digisport sau prosrt sa vezi ce este acolo si cum va umilesc astia.

buze.dulci
buze.dulci  •  10 Aprilie 2021, 15:23

Cativa gigisti ticalosi, doi trei căpiați, care jignesc mereu Dinamo pe site-ul gsp.ro raman nemoderati de admini, care in loc sa baneze user-ii, le lasa mesajele semidocte, de autobaza, pe forumuri, intr-un mod grotesc, grobian si rusinos pentru tot brand-ul GSP.RO! Asta e *** gigista, nu profesionalism de presa sportiva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează