FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo și va evolua la o echipă de play-off în Liga 1

Cătălin Hîldan Jr./ foto: Facebook @FC Voluntari
Cătălin Hîldan Jr./ foto: Facebook @FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 16:07 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 16:27

Cătălin Hîldan Jr. (19 ani), nepotul regretatului Cătălin Hîldan, a plecat de la Dinamo și a semnat cu FC Voluntari, echipa care a terminat pe locul 4 în sezonul trecut de Liga 1.

Alături de Hîldan Jr., ilfovenii au mai transferat alți 3 tineri jucători, printre care și Bogdan Dragomir (18 ani), nepotul lui Dumitru Dragomir.

LPF a comunicat că un meci din etapa a doua nu va avea VAR: „E posibil să se mai întâmple”
SEPSI - FC ARGEȘ
LPF a comunicat că un meci din etapa a doua nu va avea VAR: „E posibil să se mai întâmple”

Cătălin Hîldan Jr. a semnat cu FC Voluntari

„FC Voluntari își asigură viitorul! Echipa noastră a semnat, în aceste zile, cu 4 tineri jucători talentați.

Bogdan Dragomir - 18 ani - crescut la Juniorul București, component al loturilor naționale de juniori al clubului FC Rapid 1923 , Bogdan evoluează pe postul de fundaș dreapta.

Cătălin Hîldan - 19 ani - fundaș central sosit de la FC Dinamo Bucuresti.

Doru Andrei - crescut de Comprest Gim, jucător de bază la echipa națională U-19 a României, cu prestații foarte bune la Campionatul European U-19 din această vară, mijlocașul dreapta, în vârstă de 19 ani, s-a alăturat trupei antrenate de Liviu Ciobotariu.

Robert Popescu - 19 ani- mijlocaș ofensiv,campion național cu FCSB U-15, născut în regiunea maestrului Ilie Balaci, Robert a făcut pasul către prima echipă a clubului nostru.

Clubul nostru le urează , «Bun Venit!» și le dorește mult succes în culorile FC Voluntari”, au transmis cei de la FC Voluntari pe pagina de Facebook a clubului.

În această vară, ilfovenii i-au mai transferat pe: Marrone (Csikszereda), M. Răduț (Aris Limassol), Meleke (CFR Cluj), D. Florea (Chindia), Oct. Vâlceanu (Gaz Metan), Matricardi (Gaz Metan), Naser Aliji (liber).

Citește și alte știri despre Liga 1:

Conducerea lui Sepsi, revoltată de felul în care au fost programate meciurile din Liga 1: „Suntem echipa nimănui!” + „Săgeți” către CFR Cluj: „Pentru unii se poate, pentru alții...”

Rapid l-a prezentat pe Dugandzic! » Prima reacție a fotbalistului: „Vreau să fac lucruri mărețe aici!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  23 Iulie 2022, 21:00
Postat de creeperno807 pe 22 Iulie 2022, 22:41

La varsta sa, tatal sau deja era capitan

E nepot, nu fiu !!!!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  22 Iulie 2022, 23:40
Postat de campionii27 pe 22 Iulie 2022, 19:14

acum serios tibi iq 33? cand se desfiinteaza dinamo dispari si tu de aici? ca vad ca liga a 2-a si ***,dar dupa ce va desfiintati ce mai spui?

Bah prostule te-ai stricat la "burtalau" de la meciul de aseara ?? V-au batut descultii aia de v-ati stricat la burta !!

creeperno807
creeperno807  •  22 Iulie 2022, 22:41

La varsta sa, tatal sau deja era capitan

Vezi toate comentariile (15)
Comentează