FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Conducerea lui Sepsi, revoltată de felul în care au fost programate meciurile din Liga 1: „Suntem echipa nimănui!” + „Săgeți” către CFR Cluj: „Pentru unii se poate, pentru alții...”

Sepsi va juca cu FC Argeș duminică, 24 iulie, de la ora 12:00
Foto: Imago
Sepsi va juca cu FC Argeș duminică, 24 iulie, de la ora 12:00 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 11:50 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 12:54

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi, s-a declarat nemulțumit după ce echipa sa a fost programată să joace duminică la prânz, pe caniculă, partida din etapa a doua împotriva celor de la FC Argeș.

După ce Sepsi a fost ocolită de televiziuni la meciul cu Olimpija Ljubljana, partida nefiind transmisă în România, covăsnenii se simt nedreptățiți și în Liga 1, și acuză că alte echipe beneficiază de avantaje.

„E incredibil, cred că vor fi și la noi 40 de grade pe teren. Ce să mai zicem, nu ne-a băgat nimeni în seamă de la televiziuni, și cred că a fost cel mai spectaculos și frumos meci de aseară. Duminică ne-a pus de la ora 12:00, nu cred că avem nici VAR.

Suntem echipa nimănui, nimeni nu ne bagă în seamă. Nu am cerut amânarea, am cerut să fie mai târziu meciul, măcar la 17 - 17:30. Nu s-a putut că s-a băgat CFR. Pentru unii se poate, pentru alții...”, a declarat Hadnagy la emisiunea „Ora exactă în sport” pe Pro X.

VIDEO Attila Hadnagy, după Sepsi - Olimpija Ljubljana: „S-a văzut maturitatea!”

Citește alte știri din Liga 1:

Georgianul cu peste 80 de meciuri în Liga 1, după decepția trăită de FCSB cu Saburtalo: „Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul de la noi”
SABURTALO - FCSB 1-0
Georgianul cu peste 80 de meciuri în Liga 1, după decepția trăită de FCSB cu Saburtalo: „Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul de la noi”
Clubul din Liga 1 renunță la aducerea lui Bogdan Stancu, după decizia neașteptată a „Motanului”: „Am văzut că se retrage”
DECIZIE
Clubul din Liga 1 renunță la aducerea lui Bogdan Stancu, după decizia neașteptată a „Motanului”: „Am văzut că se retrage”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
vasileroaita
vasileroaita  •  23 Iulie 2022, 22:07
Postat de rav410wrc pe 22 Iulie 2022, 19:57

D-le Hadnagy, tare mi-e teama ca "sagetile" trimise catre RadioErevan sunt doar asa de "mutat mortul pe Academiei", vorba lu' nea Ovi ... Iar apoi, in supermamaLiga + play-off, iar' 12 puncte pt RadioErevan-isti contra lu' Sepsi :(((

Ați luat-o și de la georgieni, gigistule!

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Iulie 2022, 22:06

Hadnagy e cunoscut pentru atacurile la adresa clujenilor. Dar ce treabă are CFR cu programările acestea?! Ei nu au cerut asta. CFR și Sepsi par sa fie principalele candidate la titlu și... li se pun piedici din start!

trink
trink  •  23 Iulie 2022, 02:27

pai televiziunea tinutului secuiesc ce a pazit de nu a transmis un asa meci de importanta nationala?!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează