INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SABURTALO - FCSB 1-0

EXCLUSIV Georgianul cu peste 80 de meciuri în Liga 1, după decepția trăită de FCSB cu Saburtalo: „Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul de la noi”

Roș-albaștrii au evoluat în echipament de culoare închisă și s-au făcut de râs în fața unor georgieni modești / Sursă foto: Facebook@ FC Saburtalo
Roș-albaștrii au evoluat în echipament de culoare închisă și s-au făcut de râs în fața unor georgieni modești / Sursă foto: Facebook@ FC Saburtalo

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2022 09:54 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 10:57

Akaki Khubutia, georgianul cu peste 80 de meciuri jucate în Liga 1 la Gaz Metan și ACS Poli, nu e deloc surprins de victoria istorică reușită de Saburtalo cu FCSB, 1-0, în turul II din Conference League. Fostul fundaș, acum în vârstă de 36 de ani, a vorbit cu GSP.ro la puțin timp după partida de la Tbilisi de joi seara.

  • Returul de la București este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Chiar dacă o creditează pe FCSB cu șanse mari să întoarcă rezultatul fragil din tur, concluzia fostului fotbalist gruzin, care a petrecut câteva sezoane bune în Liga 1, e că românii tratează cu mult prea multă superioritate fotbalul din Georgia de fiecare dată când dau peste o echipă de acolo în cupele europene

Concret, Khubutia și-a adus aminte de surpriza de acum doi ani, când Lokomotiv Tbilisi a lăsat-o acasă pe Universitatea Craiova.

Akaki Khubutia: „Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul din Georgia”

„E deja a doua oară în doi ani când o echipă românească are probleme cu georgienii. Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul din Georgia, nu avem o reclamă bună acolo din punct de vedere al fotbalului. Încă de pe vremea mea, când am jucat în Liga 1, simțeam lucrul acesta.

Saburtalo e o echipa tânără, fără tradiție, dar care face rezultate în ultimii ani. Are stabilitate, iar echipa merge, sunt în lot foarte mulți jucători de la naționala U21. Oricum, o să fie greu în retur, nu cred că se califică. E greu acasă la FCSB, pe Arena Națională, cu stadionul plin și acei suporteri minunați.

O să fie greu pentru Saburtalo, FCSB va face tot pentru a se califica. Va fi multă presiune de la conducere săptămâna viitoare, mă refer la conducătorul lor, pe care îl știu de mulți ani (n.r. - Gigi Becali)”, a afirmat Khubutia, în exclusivitate pentru GSP.ro

Georgianul cu peste 80 de meciuri în Liga 1, după decepția trăită de FCSB cu Saburtalo: „Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul de la noi”
Akaki Khubutia (în stânga), în perioada în care juca la Gaz Metan / Sursă foto: Arhivă GSP

20 de meciuria strâns Khubutia în naționala Georgiei, pentru care a evoluat între 2010 și 2014

Cine este Saburtalo

  • Echipă fondată în 1999, în cartierul omonim din Tbilisi
  • N-a jucat pe prima scenă până în 2015
  • A jucat 10 meciuri în cupele europene, față de cele 30 ale lui Florin Tănase
  • E deținătoarea Cupei Georgiei
  • Are doi străini, Junior Vinicius - nu cel de la Real Madrid - și croatul Mioc

VIDEO Robert Niță, reacție dură după Saburtalo - FCSB 1-0: „Georgienii meritau o victorie mai clară!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, după Saburtalo - FCSB: „Suntem prea proști, ies din fotbal!”

Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”

VIDEO Reacție „la cald”, după prestația penibilă din Georgia: „Rezultat bun pentru FCSB. Sper să nu mă contrazică MM Stoica”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  22 Iulie 2022, 19:08

'' nu e deloc surprins de victoria istorică reușită de Saburtalo cu FCSB '' Nici eu !!!!!!!!!!!!!!!!

gazistu
gazistu  •  22 Iulie 2022, 14:16

cat a jucat la Poli TM, 2 meciuri?? Stopper bun, acest georgian, Akaki (1.95m) .... este cunoscut de la GAZ Metan Medias, ca fiind cea mai inalta linie defensiva din Liga1: facand "cuplu" in centrul apararii cu Zarko Markovic (2,04m) + lateralii Cosmin Frasinescu, 1,90m pe dreapta si Ivan Vukadinovic 1,90m pe stanga, si cu Milos Buchta (1.97m) in poarta!! cu profesorul Pustai antrenor!! ATUNCI AM AVUT O echipa foarte buna, cu el ne-am calificat in EU League, si am eliminat Kups si Mainz!!! HAI GAZU!!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  22 Iulie 2022, 13:17

Voi chiar nu intelegeti ca denumirea de Gruzia nu este corecta? Tara se numeste Georgia sau puteti utiliza numele nativ de Sakartvelo, dar nu Gruzia, denumirea asta a fost abandonata cu multi ani in urma.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează