FOTBAL  »  Superliga  »  

Cătălin Mulţescu: „Tata a refuzat oferta celor de la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Jucătorul Ceahlăului a dezvăluit că tatăl lui, antrenorul Gigi Mulţescu, a refuzat propunerea clubului Dinamo de a prelua echipa campioană: "Tata a refuzat oferta celor de la Dinamo de a prelua echipa. Nu ştiu de ce a făcut-o, dar probabil a avut motive întemeiate să refuze. Am ratat astfel un nou duel contra lui, după ce în tur Universitatea Cluj şi Ceahlăul au terminat la egalitate, 1-1, iar tata antrena Clujul".

Altfel, Mulţescu a mai spus că a avut oferte de transfer, dar conducerea clubului nu a fost de acord ca el să plece. Despre noii jucători de la Ceahlăul, portarul spune că meciurile vor arăta dacă au valoare şi speră că achiziţiile să îi ajute pe nemţeni în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor.

sursa NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  21 Februarie 2008, 13:53

Ca se ascund in spatele unor canoane pe care refuz sa le indeplinesc,Buzarin si inca vreo 2-3 haidamaci platiti de "stim noi cine" nu e nici-o mirare ."Baietii" sunt si ei lasi fapt ce nu ma mira la caracterele lor josnice ..dar Fatuca aia "pe ultima pagina"ce are ? doar nu si-a propus nimeni sa-i faca rau.Probabil ca exista o alta cauza urat mirositoare si se fereste stiind ca pute.

 •  21 Februarie 2008, 12:32

catalineeee tu pe toate le stii?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează