FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS BUCUREȘTI 1-2

Catastrofă la Dinamo » 3 dinamoviști, evoluție penibilă cu Juventus! Un singur remarcat

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 09:08

Dinamo a pierdut cu Juventus București, 1-2, după o evoluție catastrofală a jucătorilor lui Florin Bratu.

Juventus București, ultima clasată înainte de meci, a marcat ambele goluri după greșeli în lanț ale fotbaliștilor dinamoviști și a reușit să se mențină în avantaj grație nereușitelor "câinilor".

Fundașul Giorgios Katsikas și mijlocașii Gabi Torje și Ivan Pesici au fost cei mai slabi jucători de pe teren. Fiecare a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor. Evoluție modestă au avut și Jose Romera, Vlad Olteanu, Liviu Gheorghe și Adam Nemec, care au fost notați cu 4.

Cel mai bun dinamovist a fost atacantul Daniel Popa, marcatorul golului. Acesta a luat 7 Portarul lui Juventus, Virgil Drăghia, și fundașul Wallace au fost cei mai buni jucători, primind nota 8.

Dinamovistul Florin Bratu a luat 4, în timp ce Marius Baciu a primit 7.

 clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
mosvasile
mosvasile  •  31 Martie 2018, 14:49

Cum puteti voi sa le dati nota 7 al arbitri?Trebuia ca nota 7 sa fie impartita la toti 3!La faultul ala care l-a nenorocit pe Liviu Gheorghe,nici un arbitru nu a reactionat!Si comentatorul DIGI SPORT1 ne asigura ca nu a fost faut,in final zicand ca nu a fost fault,jucatorul celor de la Juventus Colentina "doar l-a lovit,fara sa vrea"!Dupa mintea comentatorului ala, ar fi fost fault numai daca ar fi fost cu intentie!Dar nu e nici o surpriza!Dinamo deja s-a obisnuit sa aiba parte numai de arbitri si de comentatori din astia, de cand a au aparut "pe firmament"alde GG si MM!

randoom.___
randoom.___  •  31 Martie 2018, 12:04
Postat de mihai_bn pe 31 Martie 2018, 10:14

A fost plină ochi arena din Ștefan cel Mare aseară, fani devotați dom`le, alături de echipă și la bine și la greu. Îmi și imaginez câți fani "adevărați" vor sprijini ONG-ul ce dorește preluarea acțiunilor de la NegOIȚĂ:)) Ginamo 48 e o rușine de echipă, ținută artificial în viață de Servicii. Prietenii știu de ce!

pai asta este clar. fara mafia politica,dinamo aka rusinea romaniei se desfiintat acum 4 ani. asta este cel mai grav,Steaua aka mandria romaniei este sabotata de stat iar dinamo aka rusinea romaniei este salvata si ajutata ilegal de stat. daca ar fi invers,Steaua cred ca iesea an de an din grupele ucl. pacat ca noi incercam sa distrugem valorile si sa promovam si sa salvam non valorile. cum bah sa crezi vreodata ca ar investi cineva la dinamo aka rusinea romaniei dupa ce vezi ca in tot sezonul tribunele au fost efectiv goale(exceptie,meciul cu Steaua). daca scoti meciul cu Steaua,dinamo aka rusinea romaniei are o medie de sub 1000 de suporterii la stadion,pe locul 11 din 14 echipe.

randoom.___
randoom.___  •  31 Martie 2018, 11:57
Postat de florisking pe 31 Martie 2018, 10:57

blat ordinar!!! oare cat trebuie sa se mai faca de ras ,papusarii astia de la dinamo,porecliti ,,jucatori de fotbal,, , sa aiba negoita de unde-i plati?!! ce frumos ar fi sa intre suporterii peste ei in teren, sa le dea cateva suturi in dos. astia chiar merita o sperietura de genul asta... rusine jucatorilor si conducerii!!!

sperietura de ce? in mai putin de 2 luni pleaca aprope toti de la dinamo aka rusinea romaniei. asa ca nu le pasa. blat este doar in mintea ta bolnava. blat este cand bateti,nu cand pierdeti. wtf? daca spui ca este blat si cand pierdeti inseamna ca anul asta va desfiintati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează