FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Caută ”bombardier” » Dinamo negociază cu slovacul Nemec și are o variantă de rezervă: un ex-stelist

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2016 00:00

”Câinii” au nevoie de un atacant, iar clubul negociază cu un fotbalist ce-a trecut de grupe la Euro și cu un altul care a făcut istorie la Steaua.

Dinamo vrea neapărat să mai aducă un atacant până la prima etapă, sâmbăta viitoare, cu Astra, la Giurgiu. "Trebuie să rezolvăm rapid această problemă. Ne mai trebuie 3-4 jucători, dar atacantul e urgență. Dacă se întâmplă ceva cu Gnohere ce facem?!", a reacționat Ioan Andone la revenirea din al doilea cantonament sloven. Roș-albii au mai multe vârfuri pe listă, Gazeta Sporturilor îți prezintă stadiul negocierilor cu doi dintre ei.

Uriașul slovac

Adam Nemec, 30 de ani, este liber de contract, însă internaționalul slovac este în tratative cu mai multe echipe. Nu doar cu Dinamo, ci și cu cluburi din Germania, Zweite Bundesliga, sau din țara sa. Cu o carieră bogată, în primele două ligi din Germania, în Belgia, în Statele Unite, ultima oară la Willem Tilburg, Nemec a fost propus roș-albilor, au existat tratative și urmează să dea un răspuns concret.

Părțile nu s-au înțeles pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună, atacantul cerând 14.000, dar Dinamo speră ca el să accepte varianta inițială. Nemec, 1,90 m înălțime, nu s-a adaptat sezonul trecut în Olanda, de aceea vrea o nouă experiență, după ce n-a marcat deloc în 13 meciuri, punctând de 6 ori în tot atâtea partide, dar pentru formația secundă a grupării.

Experimentatul grec

O altă variantă este ex-stelistul Pantelis Kapetanos, 33 de ani, ultima oară la Xanthi. Grecul a spus că nu ar considera o trădare situația în care ar semna cu roș-albii. "Eu cred că mai pot oferi fotbal de calitate, zilele viitoare se va clarifica. Mi-ar plăcea să mă întorc în România, chiar la Dinamo, eu respect toate cluburile la care am evoluat și pe suporteri. Dinamo știe care sunt situația și pretențiile mele, o să vedem ce va fi. Oferte mai am, una sigur se va materializa", a comentat elenul, liber de contract.

6goluri are Nemec în 24 de meciuri jucate pentru "naționala" Slovaciei

54de minute a jucat slovacul la Euro 2016, 31 cu Țara Galilor (1-2) și 23 cu Rusia (2-1)

37de goluri și 12 pase decisive a oferit Kapetanos pentru Steaua în 37 de partide. Mai are 22 de goluri și 7 assist-uri pentru CFR Cluj în 68 de meciuri

Alte știri despre Dinamo:

"Negocieri cu un jucător de la Euro"

Danciu-gol a explicat la DigiSport care sunt așteptările dinamoviștilor în privința negocierilor cu atacanții vizați: "Cred că echipa mai are nevoie de 3-4 jucători, din punctul meu de vedere. Din păcate, timpul nu e de partea noastră. Suntem în aceeași situație ca și în debutul sezonului trecut. Atunci, mulți jucători au venit târziu, după începerea campionatului. Suntem în contact cu mulți jucători, dar nu depinde numai de noi. Așteptăm răspunsuri. În multe situații, lucrurile s-au tergiversat. Suntem în continuare în negocieri cu un jucător care a fost la Campionatul European. Lucrurile erau concretizate, echipa a mers într-o fază superioară, dar lucrurile s-au complicat. În acest week-end, ne va da un răspuns".

"Essombe poate reveni la prima echipă"

Ionel Dănciulescu a precizat care este situația lui Marcel Essombe: "El a venit din vacanță spunându-ne că nu mai poate rămâne la echipă, bulversat fiind de ce s-a întâmplat cu Ekeng, că au fost foarte apropiați. Clubul a investit în el, am zis să găsim o soluție. Am venit noi cu propuneri, a avut și el, după care, când ne-am întors din cantonament, și-a exprimat dorința de a rămâne și a face parte din lot. Cum n-a fost în pregătiri cu noi, nea Ando l-a trimis la echipa secundă. Când va fi nevoie de el și va fi pregătit, îl va readuce la prima formație".

Din toamnă, Moldoveanu va fi apt

Atacantul Robert Moldoveanu, 17 ani, a început alergările și antrenamentele ușoare după operația la genunchi din primăvară, iar dinamoviștii estimează că tânărul vârf poate intra în calculele primei echipe începând din luna septembrie. Fotbalistul s-a accidentat în stagiul de pregătire din iarnă, suferind o nouă intervenție chirurgicală. Moldoveanu bifase 3 meciuri pentru Dinamo, era în plină ascensiune, roș-albii recomandându-l pe jucător ca fiind cel puțin la nivelul lui Vlad Dragomir, colegul de generație, acum la Arsenal Londra.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
jim_raynor
jim_raynor  •  17 Iulie 2016, 16:09
Postat de steaua_fara_nume pe 17 Iulie 2016, 12:02

'' Părțile nu s-au înțeles pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună, atacantul cerând 14.000, dar Dinamo speră ca el să accepte varianta inițială '' ESTE FOARTE CLAR ACEST ATACANT NU VINE LA DINAMO ...............VA ROG EU FRUMOS NU MAI SCRIETI CE TRATATIVE DUC CEI DE LA DINAMO .......NEGOITA NE-AM LAMURIT DE TINE ....ESTI PINOCHIO .....L-AI ADUS PE ANDONE SA-TI '' DEA CU SMILGHER PE NAS ''.....PRESIMT EU CA NOUL SLOGAN AL GALERIE O SA FIE ... ***

de unde ai luat chestia asta? atacantul acesta l-a gasit doar eduard apostol, nimeni de la Dinamo n-a facut referire la asa ceva! scribul apostol a dedus dupa niste pseudodeclaratii a lui Danciulescu ca e vb de acest Nemec! in alta ordine de idei, cand vezi bazaconii semnate de eduard apostol nu le mai baga in seama!

ando89
ando89  •  17 Iulie 2016, 12:13

Aduce atacanți Negoiță că vin alegerile. Numai să-l lase în pace organele.

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  17 Iulie 2016, 12:02

'' Părțile nu s-au înțeles pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună, atacantul cerând 14.000, dar Dinamo speră ca el să accepte varianta inițială '' ESTE FOARTE CLAR ACEST ATACANT NU VINE LA DINAMO ...............VA ROG EU FRUMOS NU MAI SCRIETI CE TRATATIVE DUC CEI DE LA DINAMO .......NEGOITA NE-AM LAMURIT DE TINE ....ESTI PINOCHIO .....L-AI ADUS PE ANDONE SA-TI '' DEA CU SMILGHER PE NAS ''.....PRESIMT EU CA NOUL SLOGAN AL GALERIE O SA FIE ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează