FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cazul Rotariu continuă! Iosif Rotariu: "Sînt laşi" » UPDATE / Răspunsul dinamoviştilor

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 16:15

Dorin Rotariu reprezintă principalul produs de export al lui Dinamo în acest moment, însă fotbalistul a semnat un contract de reprezentare cu impresarul favorit al lui Laurenţiu Reghecampf, iar conflictul este mai actual ca niciodată după ce jucătorul şi impresarul au apărut într-o poză la un eveniment.

UPDATE / Dinamoviştii reacţionează după declaraţiile lui Iosif Rotariu: "Nu este nimeni laş la Dinamo. Rotariu a intrat singur în povestea asta. El trebuie să fie bărbatul care trebuie să pună lucrurile la punct.

Dinamo a cîştigat ieri la pas. Toţi jucătorii clubului sînt protejaţi în aceeaşi măsură.

Dincolo de performanta sportivă, la Dinamo trebuie să te încadrezi într-un anumit spirit. Chiar dacă a făcut mici greşeli, Roti este cîinele care va muşca din nou", a declarat şi Octavian Marin, agent FIFA şi membru în departamentul de scouting al lui Dinamo, pentru GSP.RO.

******

Din acest motiv, Rotariu nu a fost utilizat la meciul cu Chiajna de ieri, iar Flavius Stoican a considerat normală reacţia fanilor dinamovişti:

"Nu-mi place cînd un jucător la care ţin foarte mult este apostrofat, dar unii suporteri l-au contestat, sigur, pe bună dreptate. Totuşi, cînd va intra pe teren, e important ca Rotariu să marcheze şi probabil că lumea o să-l aplaude în continuare. Sîntem pe un loc pe care ni-l doream, este doar meritul jucătorilor", a explicat Stoican la Digi.

Astăzi însă, unchiul lui Dorin, fostul fotbalist Iosif Rotariu, s-a arătat deranjat după decizia conducerii dinamoviste: "O dovadă de laşitate a celor din cadrul clubului este că ieri Dorin nu a fost folosit deloc.

Dinamo trebuie să-l apere, nu să-l bage în atîtea discuţii. Trebuie să-l protejeze. Nu se poate să se întîmple ceva. Înseamnă că clubul nu este interesat de soarta lui.

Jumătate de an a stat cu maică-sa într-un pat la hotel. A primit de 3 săptămîni acel apartament, la fel ca mulţi alţii", a spus Iosif Rotariu la televiziunea sportro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (141)
bamse1901
bamse1901  •  29 Aprilie 2014, 11:06

cand l-ati influentat sa semneze cu aia, care isi vede doar interesul, nu ati intrebat pe nimeni din club si acum dati vina ca sunt lasi

panion44
panion44  •  28 Aprilie 2014, 23:19
Postat de seby_sebastian pe 28 Aprilie 2014, 20:19

ori esti stelist ori prea prost....pai cum sa il vanda dinamo acum cu 300 de mii...copilul asta daca o sa dovedeasca ca are caracter face bani puternici..insa este si varianta sa ajunga ratat,,,cat despre cap de mop aia ar trebuie sa o ancheteze DNA sa vedem cum impresariaza ea jumatate de campionat si ce comisioane are ...cat despre blatistul de reghe care a speriat germania numai de bine

doar germania...reghe a speriat tot globul...!!!!!! superidiot si hater pe deasupra...prostia e infinita

mariuss72
mariuss72  •  28 Aprilie 2014, 21:38
Postat de duta_dd pe 28 Aprilie 2014, 20:21

iosif rotariu este un alt lache frustrat ca e 0 barat dupa ce nu a mai fost in stare sa joace fotbal punct

Vezi de treaba ta prietene, Iosif Rotariu a luat atitudine pentru ca nepotul lui este atacat, si tu ai face la fel in locul lui. Nu ai tu dreptul si nici altcineva sa-l judece, mai ales ca omul a dat dovada mereu de caracter.

Vezi toate comentariile (141)
Comentează
Close