FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Ce nu s-a văzut la conferința lui Vassaras » Detaliile remarcate de reporterul GSP

Articol de , - Publicat luni, 13 decembrie 2021 15:25 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 15:56

Grecul Kyros Vassaras, șeful CCA, a susținut o conferință de presă maraton, în care a vorbit despre arbitrajele din Liga 1.

Șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor a vorbit timp de 2 ore despre cum se pregătesc arbitrii din Liga 1, a prezentat mai multe faze litigioase, pe care le-a explicat, și i-a criticat pe jucătorii din România pentru simulări.

Kyros Vassaras, discuție cu presa după greșelile de arbitraj din Liga 1:  „Trebuie să le spunem jucătorilor să nu mai ceară penalty-uri mereu”
CCA
Kyros Vassaras, discuție cu presa după greșelile de arbitraj din Liga 1: „Trebuie să le spunem jucătorilor să nu mai ceară penalty-uri mereu”

Ce nu s-a văzut la conferința lui Vassaras

La începutul conferinței, timp de 80 de minute, grecul din fruntea CCA a prezentat structura Comisiei, a explicat cum se pregătesc arbitrii români și a explicat anumite decizii litigioase.

Reporterul GSP prezent la conferință a remarcat mai multe detalii inedite la conferința lui Vassaras. În timpul prezentării grecului, pe calculatorul acestuia s-a putut vedea că acesta și-a setat ca informațiile despre starea vremii care îi sunt prezentate să fie din Grecia, el fiind acuzat de mai multe ori că stă mai mult în țara natală decât în România. 

Ce nu s-a văzut la conferința lui Vassaras » Detaliile remarcate de reporterul GSP

Fost arbitru internațional, Vassaras este un bun vorbitor de limbi străine. Deși poate vorbi în engleză, germană și spaniolă, grecul nu a învățat încă limbă română, după 7 ani petrecuți în fruntea CCA.  Și astăzi, ca și în celelalte dăți în care a apărut în fața presei din România, Vassaras a vorbit în engleză și a spus doar câteva cuvinte în română, precum „Bună ziua”, „clar”, „simulare”, „patru” și „atac”.

Eu sunt șeful CCA, sunt responsabil de elita arbitrajului românesc. Eu fac delegările, eu sunt responsabil pentru tot. Nu trebuie atacat Deaconu. Să nu vă așteptați să vin în fiecare săptămână ca să vorbesc despre faze. Nu e rolul meu. Eu trebuie să formez arbitri. Alții pot vorbi  în fiecare săptămână.

E normal pentru un fotbalist de top să ceară mereu penalty? Da, arbitrii greșesc. Dar trebuie să jucăm fotbal, trebuie să schimbăm mentalitatea. Trebuie să le spunem jucătorilor să nu mai ceară penalty-uri mereu. În România, comportamentul jucătorilor e o problemă. Arbitrii greșesc, dar și jucătorii. Ei trișează. Dar nu păcălești arbitrul, ci fotbalul. Nu există meci fără simulare. Vrem să vedem mai mult fotbal, mai multe decizii corecte. Vom face tot ce putem,

 – Kyros Vassaras, președinte CCA

Citește și: 

FCSB. Iată unde se transferă Florin Tănase! Mutarea e 95 la sută rezolvată » Câți bani va lua Gigi Becali pe căpitanul său

Explicațiile lui Iustin Popescu după golul luat în meciul cu CFR Cluj » Cum se apără portarul Mioveniului: „Asta a fost greșeala mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
observator_federal
observator_federal  •  13 Decembrie 2021, 19:39

În seara asta Galatasaray a primit gol după ce portarul ei a căzut, lovit de un coechipier! Faza a continuat iar echipa adversă a profitat și a înscris golul victoriei! La meciul Botosani - Universitatea Craiova, în minutul 49 jocul a fost oprit de Istvan Kovacs după ce portarul botoșanean Eduard Pap a fost lovit în careu de către un coechipier, Braun. Jucătorii Universității Craiova au protestat, considerând că jocul trebuia să continue... FAZA A FOST ULTERIOR "ASCUNSĂ" (bine zice Hagi!) DE PRESA GIGISTĂ, CARE A AVUT GRIJĂ ÎN SCHIMB SĂ GĂSEASCĂ MOTIVE CĂ ARBITRII O AJUTĂ ȘI PE CRAIOVA!... Băi, la ce v-a folosit toată diversiunea cu "Nu fură doar Fcsb, toți fură! Arbitrii e de vină!" ?? Vă mai crede cineva?

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Decembrie 2021, 19:38

A găsit și asta vinovații cum i-a găsit și Iohannis

dobrin
dobrin  •  13 Decembrie 2021, 18:22

„E normal pentru un fotbalist de top să ceară mereu penalty?” Fanariotul asta s-o fi uitand la Cristiano Ronaldo in Liga Campionilor sau e prea ocupat sa faca powerpointuri?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează