FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

BREAKING NEWS FCSB. Iată unde se transferă Florin Tănase! Mutarea e 95 la sută rezolvată » Câți bani va lua Gigi Becali pe căpitanul său

Tănase a fost achiziționat de FCSB de la Viitorul cu 1.500.000 de euro, iar acum va fi vândut pentru dublul acelei sume
Tănase a fost achiziționat de FCSB de la Viitorul cu 1.500.000 de euro, iar acum va fi vândut pentru dublul acelei sume

Articol de , , - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 19:13 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 19:47

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase (26 de ani), va juca în Emiratele Arabe Unite, la Al-Nasr Dubai! Dacă nu cumva o să apară ceva neașteptat care să strice înțelegerea, afacerea de trei milioane de euro ar trebui să fie finalizată săptămâna viitoare.

Florin Tănase e foarte aproape să-și îndeplinească obiectivul: transferul de la FCSB într-un campionat cu mult mai bogat, cu un contract care să-i asigure financiar viitorul.

Florin Tănase, dezgustat de ce a găsit la Mediaș: „Nu am văzut așa ceva! Normal că par organizați...”
Gaz Metan - FCSB 0-1
Florin Tănase, dezgustat de ce a găsit la Mediaș: „Nu am văzut așa ceva! Normal că par organizați...”

FCSB. Clubul „secret” unde se transferă Florin Tănase e Al-Nasr Dubai!

El a negociat în săptămânile recente cu Al-Nasr Dubai, o formație din Emiratele Arabe Unite, și mutarea e pe cale să fie perfectată. Dacă nu se va răzgândi vreuna dintre părți, afacerea ar trebui să fie oficializată săptămâna viitoare. Becali a fost înștiințat că arabii vor plăti 3 milioane de euro, suma care constituie clauza de reziliere din contractul lui Florin cu FCSB.

Gigi știa, oricum, că jucătorul își dorea să plece cât mai curând. Tănase a devenit alarmat pe măsură ce a văzut că au plecat Man, Moruțan, iar el a rămas tot în campionatul românesc. Când a semnat prelungirea contractului cu roș-albaștrii, mijlocașul ofensiv a obținut reducerea prețului său de la 5 milioane de euro la 3 milioane, tocmai ca să faciliteze un transfer.

Se îmbogățește

Arabii sunt foarte interesați să-l achiziționeze și le-au transmis reprezentanților lui Florin că sunt de acord să achite 3 milioane de euro. A mai rămas doar ca ei să trimită oferta oficială pentru fotbalist și să poarte negocierea finală pentru contractul lui. Tănase ar câștiga între 700.000 și 800.000 de euro pe sezon la Al-Nasr.

Încă nu e clară durata contractului, dar dacă va semna pentru trei ani o să aibă garantați aproape două milioane și jumătate de euro, un venit care depășește cu mult sumele pe care le-a câștigat Florin de când a devenit fotbalist profesionist și până acum. 

5milioane de euro valorează Tănase conform transfermarkt.com. La 27 de ani, pe care îi va împlini pe 30 decembrie, nu mai e dispus să aștepte oferte din fotbalul bun european

El a jucat la Viitorul într-o vreme în care Hagi impusese un barem salarial, maximum 5.000 de euro net lunar, iar la FCSB are acum 20.000 de euro pe lună, un salariu valabil până în iunie anul viitor. 

Dacă nu s-ar face transferul la Al-Nasr și el ar continua în echipa lui Becali, Tănase ar ajunge să câștige 30.000 de euro lunar, o sumă imensă raportat la nivelul economic din Liga 1, dar cu mult mai mică decât este aceea pe care i-o oferă „pețitorii” din Emirate.

370.000de euro încasează Alibec de la CFR de-a lungul acestui sezon. Atacantul în vârstă de 30 de ani e fotbalistul cel mai bine plătit din tot campionatul. De la FCSB, cel mai mult câștigă Keșeru, 300.000 de euro pe sezon

350.000de euro ar primi Tănase ca bonus dacă ar rămâne la FCSB, iar echipa ar obține accesul în grupele Champions League

Colegii: un campion cu Porto, un elev al lui Șumi

Al-Nasr e a cincea în clasamentul din Emiratele Arabe Unite. Antrenor a fost în sezonul recent încheiat un argentinian de 62 de ani, Ramon Angel Diaz. 

Fotbaliștii cei mai importanți sunt un atacant portughez, Toze, fost campion cu FC Porto și vicecampion european cu naționala sub 21 de ani, și un alt mijlocaș lateral, din Insulele Capului Verde, Ryan Mendes. El a fost sub comanda lui Șumudică la Kayserispor. 

În Emirate joacă din 2018, când a semnat cu Sharjah. Golgeterul din sezonul trecut a fost Sebastian Tagliabue, un argentinian naturalizat arab.

„Frustrarea lui e mare”

Helmut Duckadam crede că Tănase e îndreptățit să își dorească să plece de la FCSB într-un alt campionat. Portarul legendar al Stelei a comentat la DigiSport după victoria roș-albaștrilor cu Gaz Metan, 1-0: „Frustrarea lui e mare, eu îl consider pe Tănase mai util pentru echipă decât era Moruțan, care a ajuns unde a ajuns. 

Florin a rămas la FCSB. Chiar dacă e plătit bine aici, nu acesta e obiectivul lui, să rămână în România. El a avut sezonul trecut foarte bun și se aștepta să plece în vară”. Moruțan, pe care l-a pomenit Duckadam, a fost vândut la Galatasaray cu 3,5 milioane de euro, avantajat de faptul că e mai tânăr cu patru ani și jumătate.

Citește alte știri din Liga 1:

Delegare cu scântei la CFR Cluj - CS Mioveni » Dan Petrescu, față în față cu arbitrul despre care spunea că „e disperat că am dat gol”

Răspuns ferm pentru Reghecampf și CSU Craiova: „Își ascund neputința în spatele greșelilor de arbitraj!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
maccarone707
maccarone707  •  13 Decembrie 2021, 15:02
Postat de roaitavasile pe 13 Decembrie 2021, 06:42

Te ustura la ficati rautatea?

iote si gigistul penibil

mandelu
mandelu  •  13 Decembrie 2021, 14:30

Uite pe unde se duc "vedetele"noastre sa joace ,si mai vrei sa bati Armenia,si Macedonia de Nord....

csaba
csaba  •  13 Decembrie 2021, 13:50

Poate ca paznic la cimitir ar fi bun acest bufon, sau poate la un circ pe post de clovn !!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează