FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

CCA îl decapitează pe Colțescu: 3 măsuri dure împotriva arbitrului craiovean!

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2015 00:00

Vassaras l-a sunat ieri dimineaţă pe "centralul" craiovean şi l-a anunţat că a fost scos din brigada care urma să conducă meciul Zilina - Bilbao, că aproape sigur nu va mai arbitra pînă la finalul anului şi că e foarte posibil să piardă lista FIFA.

Cele 3 goluri anulate Stelei în mod eronat  în meciul cu Astra, dar şi iertarea lui Budescu de eliminare, l-au determinat pe Kyros Vassaras, şeful CCA, să reacţioneze extrem de dur. La adresa lui Sebastian Colţescu. Chiar dacă nu se află în ţară, fiind prezent la cursurile UEFA, grecul a vizionat partida de la Giurgiu, iar ieri dimineaţă l-a sunat pe "centralul" craiovean.

Pe un ton extrem de dur, i-a reproşat prestaţia pe care a avut-o. I-a reproşat că "a stricat spectacolul sportiv", una dintre cele mai grave abateri de care poate fi vinovat un arbitru sau o brigadă, după care l-a anunţat de cele 3 măsuri extrem de dure pe care le va lua împotriva lui:

1. A fost schimbat din brigada care săptămîna viitoare va oficia un meci în play-off-ul Europa League, Zilina - Bilbao. Colţescu urma să fie arbitru de rezervă, "principal" fiind Ovidiu Haţegan. "Nu o să mai mergi, rămîi acasă, vom informa deja UEFA de modificare", i-a spus Vassaras lui Colţescu.

Semn de întrebare: CCA vrea să-l înlocuiască la Zilina - Bilbao pe Colţescu cu Tudor, cel care acum două etape a avantajat-o în mod grav pe Steaua în meciul de la Botoşani, cînd le-a refuzat gazdelor două penalty-uri clare.

2. Colţescu va fi suspendat o perioadă nedeterminată de timp. "O să stai multă vreme pe margine, asta e decizia mea" a fost mesajul grecului către "central". Sursele GSP din interiorul CCA susţin că Vassaras nu-l va mai delega deloc pînă la finalul anului. Ar însemna suspendare de 17 etape, una-record pentru arbitrajul românesc în ultima perioadă.

3. Aproape sigur va fi exclus de pe lista FIFA. Vassaras l-a anunţat deja pe Colţescu că luna viitoare va propune în CCA inclusiv scoaterea sa de pe lista arbitrilor cu ecuson internaţional. El ar putea fi înlocuit fie cu Lucian Rusandu, fie cu George Găman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (170)
749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Aprilie 2016, 22:55

Acest arbitru ,trebuie facut ceva cu el,a stricat meciul de la Botosani,a tras pt Iasi,a fost doua penaltyuri clare,si *** a dat,aruncate pe geam ,Coltescu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1041579209210399
Krisztián Bárány  •  15 August 2015, 15:17

ii dau dreptate celor de la CCA am vazut meciul si greselile sunt grave merita sanctionat asa de dur daca anulez un gol mai merge dar 3 goluri +un cartonas rosu e mare gresala,daca la palmuirea adversarului nu dau cartonas rosu atunci am juca box nu fotbal pe teren.In rest am vazut multe meciuri in romania in care albitrii au gresit dar nu lau sanctionat,si va spun ca eu nu am licenta de albitru dar daca mi-ar propune sa conduc un meci de fotbal as face mai bn ca unii albitri din liga 1 pt ca am niste calitati de albitru extras din meciurile de fotbal

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  14 August 2015, 19:11

CCA?Compltul Contra alienilor!***,in frunte cu *** de Diaconu!Cine se aseamna se aduna!oricum,*** ar fi bine sa-si dramuiasca banii!***|!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (170)
Comentează