FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce a adus nou Dusan Uhrin la Dinamo » Ionel Dănciulescu: „Jucătorii sufereau din acest punct de vedere”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 22:08

Dusan Uhrin (51 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, a obținut două victorii în două meciuri, iar Ionel Dănciulescu (42 de ani) a dat din casă.

Directorul sportiv al „câinilor” a dezvăluit ce aspecte a îndreptat antrenorul ceh în vestiarul echipei din „Ștefan cel Mare”. 

„A adus încredere mai mare în sânul echipei. Având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat în trecut, jucătorii sufereau din punct de vedere al moralului, chiar dacă noi eram acolo și discutam cu ei. Altceva e când omul numărul 1 în vestiar este acolo și discută. A venit cu seriozitate, determinare, lucruri pe care orice om de fotbal își dorește să le aibă la echipa lui”, a spus Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport.

După 3-0 cu Hermannstadt și 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Dinamo o întâlnește pe FC Botoșani, pe Arena Națională, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21:00.

VEZI ȘI:

DINAMO // Dan Nistor, răspuns categoric când a fost întrebat de play-off: „Nu mai vreau să aud acest cuvânt!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  08 Septembrie 2019, 01:32

Jucatorii sufereau de aere de fotbalisti, ca valoare de unde?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează