FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dan Nistor, răspuns categoric când a fost întrebat de play-off: „Nu mai vreau să aud acest cuvânt!”

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 18:37

Dan Nistor, 31 de ani, liderul lui Dinamo, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit și despre șansele echipei de a prinde play-off-ul. 

Revenit în echipă abia în etapa a șasea, după ce a fost ținut pe tușă de o accidentare supărătoare, Nistor face o analiză lucidă asupra situației de la Dinamo. 

- Dan, te-ai speriat când ai văzut că Dinamo e pe ultimul loc?
- Nu e vorba de speriat, pentru că știam că nu rămânem acolo, dar m-am enervat că eram în situația aia. Eu vă spun clar: știu foarte bine ce valoare avem! Îi văd pe colegii mei zilnic la antrenament și știu că avem o echipă care în mod normal ar trebui să fie pe podium. Veți vedea în perioada următoare că vom continua să jucăm bine și să urcăm în clasament. Nu există altă variantă

- Dacă luați șase puncte în următoarele două partide, cu Botoșani și Astra, urcați pe locul șase, calificabil în play-off.
- Dacă, dacă... Nu mai vreau să aud cuvântul ăsta. Hai să luăm fiecare meci în parte, să câștigăm tot și vedem atunci ce o să fie. Problema nu e să ajungem pe loc de play-off, ci să ne menținem acolo. Trebuie să avem constanță, să ne păstrăm concentrarea. Eu zic că se poate, repet, valoare avem!

1 gol și 3 pase decisivea reușit Nistor în 3 meciuri, de când a revenit în echipă

Vezi și: 

Dan Nistor i-a făcut portretul antrenorului care trebuie să ducă Dinamo în play-off: „E bine cu Uhrin, îi place să atace!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
danirovl
danirovl  •  07 Septembrie 2019, 23:21

Ba nu vreau sa mai aud ca obiectivul lui Dinamo e playoff ul ca innebuneeesc! Ba daca nu ai luat locul 1 ,e un campionat ratat pt Dinamo! Cam asta ar trebui sa fie mentalitatea acolo! Locul 2 sau 14 e aceleasi lucru,asa ca declarati ca "daca se va putea ,vom trage la.campionat" ca sunteti la Dinamo ba baieti! ...bine aici au dreptate si unii jucatori,ca ei sunt la Dinamo ,dar castiga cat un sofer de tir! D nul Negoita ,daca aveti pretentii ca echipa asta sa isi pastreze demnitatea,nu trebuie sa ai salarii sub 6-7 mii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează