FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Ce a remarcat Mihai Stoica în Supercupa câștigată de Sepsi: „Au arătat bine, dar există un motiv pentru asta!”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Mihai Stoica e de părere că victoria covăsnenilor a fost una meritată. +41   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Mihai Stoica e de părere că victoria covăsnenilor a fost una meritată.

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 22:16 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 00:01

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Mihai Stoica e de părere că victoria covăsnenilor a fost una meritată. 

Sepsi a cucerit al 4-lea trofeu din istoria clubului. Elevii lui Liviu Ciobotariu au avut o prestație solidă din punct de vedere defensiv, iar Mihai Stoica spune că omogenitatea lotului a contat enorm.

Mihai Stoica, după Supercupa câștigată de Sepsi

„Au părut o echipă destul de bine organizată, dar e și un motiv. Cu excepția lui Oteliță și a lui Oroian, intrat după pauză, sunt aceiași jucători. În primul 11 sunt 10 jucători care au jucat și anul trecut. E practic aceeași echipă. 

Au alt antrenor. Din câte am văzut, filosofia lui Ciobotariu se aseamănă cu cea a lui Bergodi.

Ce m-a mirat a fost că părea că joacă un sistem cu 3 fundași centrali, dar oamenii au fost corecți când au prezentat foaia. Au jucat cu 4, nu îl văzusem niciodată pe Oteliță în stânga. 

Au arătat foarte bine. Părea la început că Hagi își va impune jocul, dar a fost dominat la toate aspectele de Sepsi”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

GSP a aflat motivul real al plecării lui Mutu de la Rapid » Ce l-a făcut să renunțe + ce îl așteaptă în Azerbaidjan

Chiricheș, întâlnire cu Pintilii în miez de noapte » Unde au fost surprinși și ce rival din Liga 1 le-a fost alături

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
viola_sempre
viola_sempre  •  08 Iulie 2023, 23:23

Zi mm stoica si dan udrea...

max9
max9  •  08 Iulie 2023, 23:04

Pina nu scapam de toti 'profesionistii' astia nu o sa ajungem nicaieri. in loc sa aduceti tot felul de rebuturi liberi de contract cu salarii bune aduceti masiv formatori din Italia, Spania si platiti-i pe ei sa aiba grija de tinerii din Romania. Va promit ca vor schimba fata campionatului. Nu mai stati cu *** pe la stat. In felul cum sintem acum o sa ajungem si mai rau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Banila13
Banila13  •  08 Iulie 2023, 22:42

Iarăși părerea cuiva care nu contează

Vezi toate comentariile (3)
Comentează