FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-3

Panduru trage semnalul de alarmă la Rapid: „Ai o mare problemă”

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 08:00 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 09:49

Basarab Panduru a analizat înfrângerea surprinzătoare suferită de Rapid, 2-3 cu U Cluj, după ce giuleștenii conduceau cu 2-0 în minutul 25. 

Acesta a observat o problemă la formația alb-vișinie, faptul că jucătorii au căzut fizic pe final. Apoi, „Pandi” l-a criticat pe fundașul stânga Andrei Borza (19 ani), pentru că la faza primului gol marcat de clujeni a avut un moment în care s-a oprit pentru a protesta și l-a pierdut din marcaj de Dorinel Oancea, cel care a pasat pentru golul lui Daniel Popa. 

Bergodi, cel mai dur discurs după Rapid - U Cluj: „Nu se poate, aveam meciul în mână! Nu trebuie să se mai întâmple așa ceva!”
Rapid - U Cluj
Bergodi, cel mai dur discurs după Rapid - U Cluj: „Nu se poate, aveam meciul în mână! Nu trebuie să se mai întâmple așa ceva!”

Concluziile lui Basarab Panduru după Rapid - U Cluj 

„Jucătorii care au intrat în repriza a doua nu au făcut nimic. Nici copilul ăla (n.r - El Sawy), nici cu cei doi atacanţi (n.r- Soni și Tsoumou). Nici nu prea aveau cum.

Poate nici Bergodi nu prea avea ce să facă. Dar ai o problemă mare în momentul ăsta. Adică tu după două săptămâni de pauză să nu poţi să duci 90 de minute...”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Nici Andrei Borza nu a fost menajat. 

„Jucătorii trebuie să înțeleagă pentru a 100-a oară că nu e treaba lor, în timpul meciului, să ridice mâna și să ceară ceva. Avem ceva de câștigat? Absolut nimic .

Treaba jucătorilor este să stea în linie și să alerge după adversar. Nici măcar să nu se uite la tuşier. Nu e treaba ta să te uiţi la tuşier și să pierzi o secundă. 

Panduru trage semnalul de alarmă la Rapid: „Ai o mare problemă”

Te uiţi la el, stai cu mâinile pe sus, Oancea fuge şi ajunge acolo. Dacă nu făceai așa, erai între poartă şi Oancea şi ai fi dat în minge. Mingea nu mai ajungea niciodată la Popa. Când ai preocupările astea, nu ai cum să faci ceva bun”, a adăugat Panduru pentru sursa citată.

VIDEO Cristiano Bergodi, la conferința de presă de după meci: „Am picat un test de maturitate”

Citește și:

Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie cheia succesului din Giulești: „Acolo am reușit să corectăm anumite lucruri”

Horațiu Moldovan, extrem de supărat după înfrângerea cu U Cluj: „E inadmisibil! Parcă trăim într-un un vis negru!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
Polizache70
Polizache70  •  29 Noiembrie 2023, 12:57

Greseala de antrenor, de strategie, Sabau ia predat o lectie de tactica lui Bergodi, profitand de erorile sale.Dar Rapid isi va reveni si va castiga campionatul

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Noiembrie 2023, 10:39
Postat de Normal pe 28 Noiembrie 2023, 12:50

Multi fac pe desteptii cu comentariile lor dar nu pricep ca Rapidului i-au lipsit 4 titulari !

Da asa e dar si Bergodi a gresit grav. Nu il scoti pe Khait care iti tine mijlocul si bagi doi atacanti varf impins lenti ca niste babe . La 2-0 trebuia bagat un mijlocas la inchidere sau un fundas central si era gata. In fine au si jucatorii vina lor au cazut psihic si asta nu e ok, practic aveau picioarele taiate la 2-2

unurtr
unurtr  •  28 Noiembrie 2023, 13:08
Postat de corbea pe 28 Noiembrie 2023, 10:10

Am spus-o de mult, dupa fiecare pauza: nu este posibil ca dupa doua saptamani de pauza sa vii mai daramat decat dupa un campionat. Ceva scartie la modul de pregatire si iar imi pun intrebarea cum de nu vad cei din club....Tot cauta motive si explicatii stupide in loc sa vada despre ce-i vorba in modul de pregatire....Sunt oameni platiti pentru asa ceva....

Corect! Marian Iancu are dreptate, totul este prea ”corporatist” la Rapid 1923 acum, nu sunt oameni din fotbal care să conducă clubul, oameni din fenomen, totul e ca la o multinațională, o echipă de fotbal este altceva! Marian Iancu e om din fotbal, cu imensă experiență, știe ce spune! Marian Iancu patron + Dani Coman președinte + Florin Manea director sportiv + Șumudică antrenor e singura șansă!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează