FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Ce a spus Săpunaru la plecarea din România » Mesajul transmis conducerii și foștilor colegi

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 12:03

Cristian Săpunaru (33 de ani) a fost lăsat în cele din urmă de conducerea Astrei să plece în Turcia, la Kayserispor, noua echipă a lui Marius Șumudică plătindu-le giurgiuvenilor 300.000 de euro în schimbul fundașului. 

La plecarea din țară, Săpunaru a ținut să le transmită un mesaj foștilor colegi, dar și oamenilor din conducerea campioanei din 2016.

"E o nouă provocare, un nou capitol în viața mea și sper să dau 100%. Țin să le mulțumesc colegilor mei, dar și celor din conducerea Astrei pentru că au fost alături de mine.

Până la urmă, s-a rezolvat transferul,  cei din conducere m-au înțeles, nici n-am plecat pe gratis. Îmi pare rău că plec, era un grup frumos, indiferent că au plecat mulți jucători. Am trăit momente destul de frumoase anul trecut și cred că și anul acesta se va face o echipă care să spere la play off.

Sper să mă integrez repede la noua echipă, să dau tot ce pot pentru că sunt ultimii ani de carieră și vreau să termin cu fruntea sus, a declarat Săpunaru, conform TV Dolce Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Iulie 2017, 17:08
Postat de ray51 pe 03 Iulie 2017, 12:29

Mai potolit in declaratie decat pe teren. Nu-i rau !

Pai pe teren de obicei face blaturi....

observator_federal
observator_federal  •  03 Iulie 2017, 14:20

Ce bun ar fi fost Sapunaru acum la FCSB - dupa principiul unde merge mia merge si suta. Atata doar ca Gigi Becali are, cand nu te astepti, crize de integritate morala. In alta ordine de idei, puternica echipa a Astrei se dezintegreaza desi, in conditii normale, ar fi putut ca timp de cativa ani sa domine autoritar si la puncte (si trofee) Liga I, nu doar la impresie artistica! Sa vedem ce va face Astra2...

ray51
ray51  •  03 Iulie 2017, 12:29

Mai potolit in declaratie decat pe teren. Nu-i rau !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează