FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Ce anunț ar fi făcut Costel Enache înainte de înfrângerea cu Botoșani! Iuliu Mureșan: „Am crezut că zice așa ca să îi motiveze pe jucători”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 20:50

Iuliu Mureșan (65 de ani), președintele echipei AFC Hermannstadt, a dezvăluit că antrenorul Costel Enache (46 de ani) se gândea la plecare de dinaintea meciului cu FC Botoșani (scor 0-1). 

La finalul partidei, Costel Enache și-a dat demisia (DETALII AICI), iar oficialul sibienilor a anunțat că a întocmit o listă cu antrenor liberi de contract, atât români, cât și străini.  

A anunţat că dacă nu o să câştige, o să-şi dea demisia. Eu am crezut că face această chestie ca să-i motiveze pe jucători. Nu am jucat prea bine, dar nu i-am cerut demisia. Am încercat acum, după meci, însă nu am putut să-l întorc din drum. 

Foarte multe piste nu sunt... Cel puţin nu sunt mulţi antrenori mai buni decât Costel Enache. Am şi dat două-trei telefoane.  Pe listă sunt antrenori care sunt liberi, sunt şi antrenori străini”, a spus Iuliu Mureşan, la TV Telekom Sport.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Eugen Neagoe, favorit să îi ia locul lui Costel Enache la Hermannstadt!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  29 Septembrie 2019, 08:01

Muresan ciuma rosie nu cumva il aduci pe ConseisaoSi cativa jucatori 20/30

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close