FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Ce au remarcat jurnaliștii maghiari la Supercupa dintre Farul și Sepsi: „Totul s-a schimbat la intrarea în stadion!”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Presa maghiară a tratat cu maximă atenție evenimentul. +41   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Presa maghiară a tratat cu maximă atenție evenimentul.

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 08:00 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 08:43

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Presa maghiară a tratat cu maximă atenție evenimentul. 

Nu e niciun secret că Sepsi este susținută masiv cu bani de la Budapesta. Presa maghiară analizează fiecare meci al covăsnenilor, dar astăzi a oferit un tratament aparte partidei de la Ploiești, de pe arena „Ilie Oană”.

Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații
SUPERCUPA
Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații

Triumful lui Sepsi a fost ore bune în fruntea site-ului Nemzeti Sport, cel mai vechi nume din presa sportivă maghiară. Jurnaliștii au remarcat detalii dinaintea partidei. 

Presa din Ungaria, cu ochii pe Supercuap dintre Farul și Sepsi

„«Noapte asta va fi fără sfârșit» au cântat suporterii lui Sepsi înaintea meciului de la Ploiești. La final, totul s-a transformat în «seria finalelor câștigătoare nu poate fi oprită”. Echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat 4 trofee în ultimele 14 luni. 

Cu două ore înaintea Supercupei, susținătorii celor două formații au băut și au mâncat împreună la terasele din împrejurimi. Odată cu intrarea pe stadion atmosfera s-a schimbat. 

Ultrașii Farului au schimbat rapid ritmurile, au trecut la cântece împotriva Ungariei. Sepsi a avut de trei ori mai mulți fani, dar cei neutri, prezenți la tribune, au înclinat spre campioană”, au scris cei de la Nemzeti.

Sepsi a „confiscat” Cupa și Supercupa în ultimii doi ani!

În decurs de doar două sezoane, clubul lui Laszlo Dioszegi și-a adjudecat nu mai puțin de patru trofee, o performanță remarcabilă pentru o echipă care începe doar al șaptelea sezon pe prima scenă. Succesul reușit în fața Farului vine la pachet și cu câteva borne deloc de neglijat pentru covăsneni.

7.063 de spectatoriau fost prezenți la Supercupa dintre Farul și Sepsi

În primul rând, Sepsi devine prima echipă după mai bine de 10 ani care cucerește atât Cupa, cât și Supercupa în două sezoane succesive. Ultima și singura care reușise această performanță a fost CFR Cluj, cu cele 4 trofee adjudecate în 2009 și 2010.

VIDEO. Cum a sărbătorit Sepsi triumful din Supercupa României

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

GSP a aflat motivul real al plecării lui Mutu de la Rapid » Ce l-a făcut să renunțe + ce îl așteaptă în Azerbaidjan

Chiricheș, întâlnire cu Pintilii în miez de noapte » Unde au fost surprinși și ce rival din Liga 1 le-a fost alături

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  09 Iulie 2023, 18:20
Postat de contele5 pe 09 Iulie 2023, 08:56

Ultrasii farului au mancat si baut impreuna cu cei ai maghiarilor! ????....probabil ca au si cantat impreuna imnul unui anumit tinut!

Ce sa-i faci... la bautura mai scapa si cate o "Steaua e numai una" :)))))

dr.jivago
dr.jivago  •  09 Iulie 2023, 14:44

Un meci intre doua echipe de ***.. echipa unui brutar cu mult miez de nuca din import ( Orban bugeteaza un fotbal fara viitor intr.o zona depopulata - cei mai multi maghiari traiesc in Bucuresti )si o echipa, care orice ai spune si orice ai face ,parca nu rezoneaza cu echipa ( farista? Doamne, ce cuvant grotesc!) legendelor dobrogene : Kallo, Koszka, Tufan ,Caraman, Marian Popa, Mares, Antonescu si multi altii.. E o distonanta majora intre Viitorul, o entitate care doreste sa produca si sa vanda talente si nu este si nu va fi capabila de performante notabile europene ( doar ajutata de ura generala anti Becali si FRF a castigat ceva) si Farul , o echipa matura, fanion care juca un fotbal sanatos ,de adevarati barbati... De aia nici nu are sustinere generala.. Ca si la Sepsi sunt fani ocazionali ,adusi de rezultate... Am vazut un fotbal subtire rau, de aia nici pe Burleanunu-l mai intereseaza, omul e pe cai mari , e majordom la Uefa, l-au simtit aia ca stie sa potriveasca tacamurile..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorpio2808
scorpio2808  •  09 Iulie 2023, 11:21

Nu e mare echipa, dar la cat amatorism e in prima liga, ei care fac lucrurile corect castiga Cupa si Supercupa. Pregatirile de campionat sunt la final si echipele nu au inca lotul definitivat, cand lucrurile trebuiau sa fie clare 90% de la terminarea campionatului precedent.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează