FOTBAL  »  Superliga  »  LA MULȚI ANI, MARIUS LĂCĂTUȘ!

Ce comparație de ziua „Fiarei” Marius Lăcătuș! „Trebuie scris mare în dreptul numelui său asta”

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 17:57

Marius Lăcătuș a împlinit astăzi 55 de ani. Fost coleg la națională, dar și la Steaua, precum și fost adversar pe vremea când "Baciul" era căpitanul Universității Craiova, Gică Popescu l-a complimentat pe Lăcătuș.

„Să fie sănătos și să rămână mereu același luptător. El are un spirit fantastic de învingător. Chiar am avut dueluri tari cu el. Ar fi minunat să mai vedem jucători ca el în vremurile noastre, în fotbalul românesc.

Avea un spirit de luptător profund. Printre cei mai profunzi fotbaliști, ca și combativitate, pe care i-am întâlnit în carieră. Și-am întâlnit câțiva în cariera mea. Ar trebui dat ca exemplu pozitiv.

Trebuie scris mare în dreptul numelui său. «El, Marius Lăcătuș, este un exemplu pozitiv». Păcat că nu mai avem jucători ca el”, a comentat Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

VEZI ȘI:

Felicitat de FCSB, „Fiara” a răspuns în direct: „Nu poate exista ranchiună”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
allez_lfc
allez_lfc  •  06 Aprilie 2019, 17:08
Postat de right_wing_resistance_romania pe 06 Aprilie 2019, 09:21

Lacatus a primit de 500 de ori mai multe lovituri decat a dat. Una dintre ele putea sa-i termine cariera si ii punea viata in pericol prin anii 80. Amuzant sau nu pt dinamovistii care au postat pe aici, a fost chiar portarul lui Dinamo care a intrat cu talpa pe femur atunci cand Lacatus era in zcceleratie maxima. Daca il prindea cu piciorul pe pamant, bye bye jumatate din meciurile nationalei castigare in 80-90, bye bye..egal cu argentina in 90, bye bye calificare in 94 pentru ca el jucase in 10 din 12 partide si marcase jumatate din goluri, bye bye sevilla 86 pentru Steaua si o alta finala in 89. Nu mai comentati toate tampeniile. Lacatus a accidentat grav 3 jucatori in toata cariera sa de peste 20 de ani. Aveti idee cate oase a rupt Steven Gerard, Gatusso sau Terry?

Îl cheamă Steven Gerrard(sau dacă vrei numele complet: Steven George Gerrard) și n-a rupt oasele nimănui.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  06 Aprilie 2019, 14:14

A fost mare ca jucător dar cu un caracter mizerabil !! Un neica nimeni ca OM !!!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  06 Aprilie 2019, 14:13

A fost mare ca jucător dar cu un caracter mizerabil !! Un neica nimeni ca OM !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează