FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Ce decizie a luat Vasile Miriuță în privița lui Steliano Filip

Filip este cel mai vechi dinamovist din actualul lot, ajungând în Ștefan cel Mare în 2012 Foto: Cristi Preda
Filip este cel mai vechi dinamovist din actualul lot, ajungând în Ștefan cel Mare în 2012 Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 09:00

Căpitanul își recapătă tresele! Steliano Filip va fi iar titular, după ce Contra nu-l luase în lot pentru meciul cu Craiova, 2-2.

Prima decizie a lui Miriuță la Dinamo: Steliano Filip a fost reprimit la echipă, iar noul antrenor are de gând să înceapă cu fundașul stânga titular în Derby de România. Fotbalistul de 23 de ani fusese scos în afara lotului de către Contra și nici măcar n-a mers cu echipa, weekend-ul trecut, la Severin pentru duelul cu Știința.
Filip a avut noroc cu avansarea lui "Guriță" în funcția de selecționer al României, fiindcă fostul "principal" al roș-albilor îl luase la ochi. Rămâne de văzut care-i va fi viitorul la prima reprezentativă, acum, când timișoreanul tocmai i-a preluat pe "tricolori".

Miriuță a avut o conversație particulară cu Filip în care a vorbit despre problemele jucătorului, mai ales că acesta a avut discuții aprinse cu un grup de suporteri după eșecul cu ACS Poli (1-2). Steliano și-a expus punctul de vedere și l-a asigurat pe tehnician că a fost înțeles greșit la acea fază, întrucât el și Hanca au fost singurii dinamoviștii care au mers să salute publicul după meci și să se scuze.

10 meciuria strâns Filip în acest sezon în toate competițiile. O dată a fost suspendat, o dată n-a fost inclus în lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
zecs93
zecs93  •  23 Septembrie 2017, 16:18
Postat de haideusicfr pe 23 Septembrie 2017, 11:05

Nascimento?

nu vezi ca omu il pune pe nica fundas central ))))))))))))))))))) cand ala e fundas dreapta si pe oliva fundas dreapta )))))))))))))))))))))))) calinescu e antrenoru ideal...........in echipa ciungilor ))))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  23 Septembrie 2017, 16:10

Miriuta nici bine nu a ajuns si vrea sa fie demis ?? cum sa-l mai primesti pe creier de gaina asta pe nume filip care nu stie nimic elementar despre cum e sa fi jucator de fotbal ( ca fotbalist are de mancat 10 vieti ca sa ajunga) !!! Filip are calitati la mijlocu terenului, ala e postu lui , nustiu cine draqq la vazut pe asta fundas stanga, rednic stia sa-l aseze bine, daca incepe cu filip fundas stanga si cu alte *** care habar n-au sa dea cu picioru in minge, ne surclaseaza fcsb maine si miriuta va incepe cu o infrangere debutu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  23 Septembrie 2017, 15:52

PENEDO - ROMERA , NEDELCEARU , NICA , OLIVA - P.ANTON , ST.FILIP - MAHLANGU , RIVALDINHO , SALOMAO - NEMEC !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează