FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce face Alexandru Tudor la FCSB în afară de tămâiere: „Ar fi culmea să nu ne folosim de el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 09:54

Alexandru Tudor e implicat direct în viața FCSB. Nu numai că-l ajută pe Bogdan Vintilă să dea cu tămâie în vestiar, așa cum a scris Gazeta Sporturilor în urmă cu câteva zile, ci e activ și la antrenamentele echipei. 

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a explicat care e rolul lui Alexandru Tudor la vicecampioana României. 

„Nu se implică în partea de pregătire. Ne mai ajută când sunt meciuri școală. Ar fi culmea să nu ne folosim de valoarea sa de arbitru. Băieții au fost surprinși când sunt momente de intensitate ridicată la jocurile-școală și el arbitrează. E mai relaxat acum, nu mai există presiune. 

Nu are voie nimeni să îl înjure. El a ajutat tehnic staff-ul doar prin fosta lui meserie. El este actualizat. Chiar pregătește o grupă de la AMFB de tineri arbitri. Are cartonașe, dar nu le dă. E o persoană disponibilă să ajute clubul”, a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Tactică și tămâie » Fotbaliștii de la FCSB au rămas blocați când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor

FCSB // INCREDIBIL! Ăsta este secretul lui Bogdan Vintilă! Cum l-a blocat pe Becali pentru ca FCSB să își revină în Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Septembrie 2019, 15:04

Daca stie s-o faca de ce n-ar face-o... Oricum pentru unii e greu de inteles ce ste asta si care este rolul ei... Atunci cand doar spritul, drogul si manelele fac parte din lumea ta e greu sa mai intelegi si altele si atunci dai din gura ca sa te afli in treaba!!! Si te mai crezi si smecher cool!!!

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  28 Septembrie 2019, 15:00

Tine legatura cu Deaconu si cu arbitrii

lionforever
lionforever  •  28 Septembrie 2019, 14:29

Mai bate si toaca , trage si clopotele si scrie biletele cu acatiste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close